Στις 15/12 ο Δίας από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου (2ο 56’).
Όταν ο πλανήτης της επέκτασης συναντά τον πλανήτη των ανατροπών και της πρωτοπορίας καινούργια πράγματα γεννιούνται.
Οι τελευταίες συναντήσεις των 2 αυτών πλανητών τα προηγούμενα 7 χρόνια δεν ήταν ιδιαίτερα εύκολες μιας και ο Ουρανός από το ζώδιο του Κριού όπου βρισκόταν δεχόταν τις πιεστικές επιρροές του Πλούτωνα και ο Δίας με τις δύσκολες όψεις που σχημάτιζε όλη αυτή την κατάσταση την μεγέθυνε.
Αυτή τη φορά όμως, η παρουσία τους σε 2 ζώδια της Γης, έρχονται να δώσουν αξία στην ύλη. Και επειδή αυτή η όψη επηρεάζει κυρίως σε κοσμικό επίπεδο, αυτό που θα δούμε να συμβαίνει τα επόμενα χρόνια είναι συγχωνεύσεις μεγάλων οικονομικών οργανισμών με σκοπό την δημιουργία ακόμα μεγαλύτερων οικονομικών lobby τα οποία θα αλλάξουν ριζικά τον παγκόσμιο οικονομικό χάρτη, αλλαγές σε θέματα ακινήτων και σημαντικές επενδυτικές ευκαιρίες.
Σίγουρα από αυτή την κατάσταση λίγο πολύ όλοι θα ωφεληθούν, αλλά σίγουρα κάποιοι θα βγουν περισσότερο κερδισμένοι. Και όπως αναφέραμε παραπάνω, επειδή αυτή η όψη είναι κοσμική, τα αποτελέσματα της θα τα δούμε πολύ έντονα τα επόμενα χρόνια.
Από την Πηνελόπη Παπουτσή.
Ανάδρομη Αφροδίτη & Άρης σε Τρίγωνο: Επιστροφές Έρωτα, Μοιραίες Συναντήσεις & Ζ ...
Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 6-13 Απριλίου: Πανσέληνος, Πάθη & Πλανητικές Ανατροπές! Τι Α ...
Η Τύχη σε Βρίσκει στις 6 Απριλίου: Εξάγωνο Ήλιου – Δία Φέρνει Άνοδο, Ευκαιρίες κα ...
Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 06-13 Απριλίου 2025: Πανσέληνος στον Ζυγό και Επα ...
Ερωτικό Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 6-13 Απριλίου: Καρμικές Επιστροφές, Πάθη & Μοιραίες ...
Η Ήρεμη Επανάσταση της 5 Απριλίου: Όταν Άρης και Ουρανός Σου Δείχνουν τον Δρόμο που ...
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα