Τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα, Η Μεταμόρφωση


Στις 11/9 ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω θα πραγματοποιήσουν όψη τριγώνου (18ο 51’). Η όψη τριγώνου θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου  δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η όψη τριγώνου Ήλιου – Πλούτωνα βοηθάει στην ολοκλήρωση της εσωτερικής σας μεταμόρφωσης, δίνει στο άτομο ψυχική ισορροπία καλή σωματική υγεία και γρήγορη αναρρωτική ικανότητα, ενώ με τη βοήθεια της όψης θα καταφέρει να προσαρμοστεί πιο εύκολα στις αλλαγές οι οποίες θα τον φέρουν πιο κοντά στους προκαθορισμένους στόχους της ζωής του. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η τυχερή όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 5 ημέρες -/+

ΚΡΙΟΣ

Διανύετε μια από τις πιο σημαντικές περιόδους της ζωής σας. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε την επαγγελματική σας αναγέννηση και θα σας φέρει πιο κοντά στην κατάκτηση των στόχων σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Βρίσκεστε κάτω από δημιουργικό οίστρο, η επιτυχία των δημιουργημάτων σας είναι δεδομένη, έρχεται  μέσα από την δική σας πνευματική αφύπνιση και αφού ερευνήσατε σε βάθος τα γνωστικά αντικείμενα που σας ενδιαφέρουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα η προσοχή σας είναι στραμμένη στις οικονομικές υποθέσεις που αφορούν Τρίτους (π.χ. Εφορία, Δάνεια). Με την θετική επιρροή της όψης τριγώνου Ήλιου – Πλούτωνα θα έχετε οικονομικά οφέλη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σημαντικές συνεργασίες με ισχυρά πρόσωπα φέρνει για εσάς τους Καρκίνους η θετική όψη τριγώνου Ήλιου – Πλούτωνα. Οι συζητήσεις που θα κάνετε αυτές τις ημέρες θα στεφθούν με απόλυτη επιτυχία.

ΛΕΩΝ

Η καθημερινότητα σας θα πάρει άλλη μορφή. Ένας νέος έρωτας που θα μπει στη ζωή σας αυτή τη χρονική περίοδο θα σας βοηθήσει να δείτε την ζωή με άλλα μάτια και θα μεταμορφώσει την καθημερινότητα σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το άγγιγμα της καλής σας νεράιδας θα αισθανθείτε εσείς οι Παρθένοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα θα σας βοηθήσει να κάνετε ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σας και να χαίρεστε κάθε της στιγμή ξεκινώντας από την αρχή.

ΖΥΓΟΣ

Σημαντικές αποκαλύψεις θα φέρει η όψη τριγώνου Ήλιου – Πλούτωνα για εσάς τους Ζυγούς. Ένα καλά κρυμμένο οικογενειακό μυστικό θα βγει στην επιφάνεια και θα σας αναστατώσει ευχάριστα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Διανύετε μια περίοδο έντονης εξωστρέφειας. Με την βοήθεια της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Πλούτωνα δεν θα σας βοηθήσει απλά να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο αλλά θα σας  βοηθήσει να ενταχθείτε με ιδιαίτερη ευκολία σε κλαμπ ισχυρών.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στο επίκεντρο της προσοχής των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας αυτή χρονική περίοδο βρίσκεται η εξέλιξη της καριέρας σας. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα θα σας βοηθήσει να βάλετε την σφραγίδα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πολύχρονη παρουσία του πλανήτη της μεταμόρφωσης Πλούτωνα στο ζώδιο σας, σας εξανάγκασε άλλοτε με εύκολο και άλλοτε με πιο δύσκολο τρόπο να αλλάξετε την κοσμοθεωρία σας. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα θα σας βοηθήσει να πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις για το μέλλον σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η παρουσία του Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω σας έχει κάνει βαθιά εσωστρεφείς. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα θα σας βοηθήσει μέσα από το δρόμο της αυτογνωσίας να ξεπεράσετε τους φόβους και τις ανασφάλειες σας.

ΙΧΘΥΣ

Έχετε την τάση να προσφέρετε απλόχερα την ψυχή σας στον /ην σύντροφο και στους συνεργάτες σας. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα θα σας βοηθήσει  μέσα από το κοινωνικό σας κύκλο να μεταμορφώσετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

shutterstock image 1

 



Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 8686 0,79€/1' από σταθερό ( με ΦΠΑ+ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘ.ΤΗΛ/ΝΙΑΣ) και 0,82€1'απο κινητό (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος κινητής τηλ/νιας 12%,15%,18%η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ/σμου προ ΦΠΑ)
Για υποδείξεις -παραπονα τηλ. 2142148020 Mediatel ΤΚ 11524 Λ.Κηφισιας 125-127 Αθήνα

875 5000 455 από σταθερό είναι 0,79€/1' και από κινητό 0,82€/1''**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV ∞
Κλήση 875 876 8686