Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020


Δίας εξάγωνο Ποσειδώνας (ακρίβεια την Πέμπτη)

Κατά τη διάρκεια αυτής της όψης είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις την καλοσύνη των ανθρώπων. Μία ευκαιρία μπορεί να σου παρουσιαστεί από ανθρώπους που σε εκτιμούν και θέλουν να σου το δείξουν. Από την άλλη, είναι ένα εξαιρετικό διάστημα για ταξίδια αναψυχής και διακοπές, αν μπορείς να κανονίσεις ένα διάστημα, έστω και μικρό, μακριά από τη ρουτίνα τώρα είναι η καταλληλότερη περίοδος. 

Ερμής ανάδρομος (02:54)

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή φέρνει σημαντικές δυσκολίες στην επικοινωνία, στις μεταφορές, σε τροχοφόρα και σε θέματα που αφορούν στο δημόσιο, ενώ μπορεί να μας απασχολήσουν ζητήματα που αφορούν σε παιδιά ή κατοικίδια. Προτίμησε να κάνεις διερευνητικές συζητήσεις για τα θέματα που σε απασχολούν και απόφυγε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων, το κλείσιμο συμφωνιών και τις υπογραφές οποιουδήποτε είδους. Διευθέτησε εκκρεμότητες του παρελθόντος, αναθεώρησε ή “ξεπάγωσε” σχέδια που έχεις ήδη ξεκινήσει. Είναι πολύ σημαντικό, όσο ο Ερμής είναι ανάδρομος (από τις 18 Φεβρουαρίου έως τις 11 Μαρτίου) να αποφεύγεις τα νέα ξεκινήματα, τις αγορές, τις νέες γνωριμίες.

Σελήνη σε κενή πορεία από τα μεσάνυχτα έως τις 10:02

Η μέρα έχει μία ένταση, η οποία λειτουργεί θετικά. Τα αντανακλαστικά σου σήμερα είναι εξαιρετικά και είσαι έτοιμος/η να αντιμετωπίσεις κάθε κατάσταση. Αυτό μπορεί να σου φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο σήμερα, καθώς η μέρα είναι ελαφρώς ανατρεπτική.

Σελήνη εξάγωνο Ήλιος (11:02)

Η διάθεσή σου γίνεται πιο “φωτεινή” αυτές τις ώρες και αυτό το οφείλεις στην καλή επικοινωνία που υπάρχει στο περιβάλλον σου. Αυτό σε βοηθά να γίνεις πιο λειτουργικός/ή στην καθημερινότητά σου, τουλάχιστον σε σύγκριση με τις προηγούμενες ώρες.

Σελήνη στον Αιγόκερω (12:37)

Η Σελήνη στον Αιγόκερω χαρακτηρίζεται για την εγκράτειά της, κυρίως σ’ ό, τι αφορά στην έκφραση των συναισθημάτων. Υπάρχει έντονη τάση για απομόνωση αυτό το διάστημα, την οποία όμως δεν αφήνεις να πάει χαμένη. Αξιοποιείς το χρόνο σου μέσα στο σπίτι, μαζί με την οικογένειά ή/και το/τη σύντροφό σου για να οργανώσεις ή/και να διευθετήσεις υποχρεώσεις του σπιτιού. 

Σελήνη σύνοδος Άρης (15:15)

Αυτές τις ώρες είσαι έντονα δραστήριος/α, αποφασιστικός/ή, όμως έχεις την τάση να μένεις στη θεωρεία. Πνευματική και διανοητική δραστηριότητα που σου αναπτύσσεται τώρα και την κρατάς εγκλωβισμένη σου προκαλεί μία εσωτερική ταραχή, η οποία τείνει να εκφράζεται με εκνευρισμό.

Σελήνη τρίγωνο Ουρανός (18:45)

Οι αυθόρμητες κινήσεις και οι ξαφνικές αποφάσεις αυτό το διάστημα μπορούν να σε οδηγήσουν σε  μεγάλες αλλαγές, οι οποίες όμως μόνο θετικά μπορούν να αποτιμηθούν. Οικονομικά και αισθηματικά ζητήματα έχουν την τιμητική τους αυτές τις ώρες και αν ακολουθήσεις το ένστικτό σου, μπορεί να εκπλαγείς πολύ ευχάριστα από τις αλλαγές που θα πετύχεις.

Οι ευνοημένοι της ημέρας: Κριός, Δίδυμοι, Λέων, Ζυγός, Τοξότης, Υδροχόος του 3ου 10ημέρου και όσοι έχουν ωροσκόπο ή/και πλανήτες κοντά στην 29η μοίρα αυτών ζωδίων.

Επίσης, Ταύρος, Καρκίνος, Παρθένος, Σκορπιός, Αιγόκερως, Ιχθύες του 1ου και του 2ου 10ημέρου και όσοι έχουν ωροσκόπο ή/και πλανήτες κοντά στην 1η, την 3η και τη 17η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Για τους υπόλοιπους του ζωδιακού, η εύνοια του εξαγώνου Δία-Ποσειδώνα και των θετικών όψεων της Σελήνης εξαρτώνται από τους τομείς που επηρεάζουν στο προσωπικό τους ωροσκόπιο.

Από την Σταυρούλα Καστρίνη.



Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 8686 0,79€/1' από σταθερό ( με ΦΠΑ+ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘ.ΤΗΛ/ΝΙΑΣ) και 0,82€1'απο κινητό (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος κινητής τηλ/νιας 12%,15%,18%η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ/σμου προ ΦΠΑ)
Για υποδείξεις -παραπονα τηλ. 2142148020 Mediatel ΤΚ 11524 Λ.Κηφισιας 125-127 Αθήνα

875 5000 455 από σταθερό είναι 0,79€/1' και από κινητό 0,82€/1''**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV ∞
Κλήση 875 876 8686