Αφροδίτη στον Αιγόκερω και πως θα μας επηρεάσει…


Ο πλανήτης είναι ρόλος και κάθε φορά που αλλάζει ζώδιο, τονίζει κάποια άλλα χαρακτηριστικά του. Έτσι και η Αφροδίτη η οποία είναι ο πλανήτης του έρωτα, των απολαύσεων και η πύλη των αισθήσεων μας, ωστόσο, σε κάθε ζώδιο μας ξεδιπλώνει και μια άλλη πτυχή της. Έτσι μετά την παιχνιδιάρα Αφροδίτη στον Τοξότη, ήρθε η σειρά της πιο αυστηρής και οργανωτικής Αφροδίτης στον Αιγόκερω, ή μήπως αυτή είναι η Αφροδίτη που κρύβει πολλές εκπλήξεις;

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω είναι σοβαρή και μετρημένη, ενώ παράλληλα, είναι αυτή που υπολογίζει τις κοινωνικές αξίες. Είναι η Αφροδίτη που δείχνει ότι τα κάνει όλα σωστά, είναι αξιοπρεπής, τηρεί τις υποσχέσεις της δεν εκφράζει τα συναισθήματα της και ενώ δείχνει ότι σέβεται την οικογένεια και τους κανόνες, έχει ισχυρό αίσθημα ευθύνης γι’ αυτό και γίνεται εύκολα αποδεκτή από το επαγγελματικό της περιβάλλον, ενώ φαίνονται σαν να γεννήθηκαν με το χάρισμα να χειρίζονται την εξουσία, ενώ έχει την τάση να δημιουργεί σχέσεις με διαφορά ηλικίας συνήθως μεγαλύτερης και πιο ισχυρά. Όμως τι μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτή τη στάση; Εδώ έχουμε μια Αφροδίτη που λειτουργεί με στρατηγική στις σχέσεις και ο απώτερος σκοπός της είναι να ανέβει κοινωνικά και να κατοχυρωθεί, ενώ δεν θα διστάσει να πει ψέματα για λόγους σκοπιμότητας. Επίσης, μπορεί να φαίνεται πιστή, ωστόσο, μπορεί πολύ εύκολα να διατηρεί παράλληλες σχέσεις αλλά να μην χωρίζει για κοινωνικούς λόγους.

Η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 04/02/2019 00:30 πμ  και θα παραμείνει μέχρι την 01/03/2019 τις 18:44 μμ.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στον Αιγόκερω θα έχει πολύ ενδιαφέρουσες συναντήσεις

  • Στις 17/2 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα (15ο 30’), θα ενισχύσει την διαίσθηση και την δημιουργικότητα μας. Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 18/2 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Κρόνο (16ο 44), η όψη αυτή μας κάνει σοβαρούς και υπεύθυνους, με σεβασμό στους άλλους ενώ μας δίνει την δυνατότητα να μπορούμε να παίρνουμε αποστάσεις από τα πάθη μας. Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 23/2 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Πλούτωνα (22ο 18’), η όψη συμβάλει ουσιαστικά στην συναισθηματική μας αναγέννηση . Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Την 1/3 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ουρανό (29ο 47’), η όψη αυτή θα προκαλέσει ανατροπές σε παγιωμένες σχέσεις και θα μας ωθήσει σε πειραματισμούς και διαφορετικές καταστάσεις. Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να μείνετε προσηλωμένοι στους επαγγελματικούς σας στόχους, και να αλλάξετε το προφίλ που προβάλλετε, δείχνοντας ότι είστε σοβαροί και αξιόπιστοι, στο χώρο της εργασίας σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να δημιουργήσετε μια ερωτική σχέση με ένα άτομο από τον επαγγελματικό σας χώρο, γι’ αυτό θα πρέπει να είστε προσεχτικοί ώστε να μην εκτεθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε ποιο οικεία νερά θα βρεθεί η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη η οποία θα κάνει την  είσοδο της στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 9ο Ηλιακό σας οίκο. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα σχέδια σας που αφορούν είτε Ανώτερες Σπουδές, είτε, θα σας βοηθήσει να ανοίξετε τα φτερά σας για το εξωτερικό. Ενώ, ένα ταξίδι θα είναι η αφορμή για να έρθετε πιο κοντά με τον/ την σύντροφο σας ή να ζήσετε μια ερωτική περιπέτεια στο εξωτερικό

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολύ σημαντική θα είναι για εσάς η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, αφού θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τις οικονομικές σας υποθέσεις απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία) και θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε σημαντικές ρυθμίσεις, από την άλλη πλευρά αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να προχωρήσετε σε νέες οικονομικές συνεργασίες. Επίσης, η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω θα ενισχύσει την libido σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια ιδιαίτερα ευχάριστη περίοδος θα  εγκαινιάσει η είσοδος της Αφροδίτης απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 7ο Ηλιακό σας οίκο για εσάς τους Καρκίνους , αφού θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε την ισορροπία στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ενώ είναι πιθανό αρκετοί από εσάς να προχωρήσετε στην δημιουργία σχέσεων από συμφέρον. Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να έρθετε πιο κοντά με τον /την σύντροφο σας. 

ΛΕΩΝ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δείξετε το σοβαρό σας πρόσωπο στον χώρο της εργασίας σας, ενώ ταυτόχρονα αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη να ασχοληθείτε ουσιαστικά με την διατροφή και την φυσική σας κατάσταση ή να προχωρήσετε σε αλλαγές στην εμφάνιση σας όπως να ανανεώσετε τα μαλλιά σας ή να κάνετε μια αισθητική παρέμβαση, αυτό που μένει είναι απλά να το πάρετε απόφαση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την τύχη με το μέρος σας έχετε εσείς οι Παρθένοι, αφού  η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, με βασικό σκοπό της να σας βοηθήσει να προωθήσετε τα φιλόδοξα δημιουργικά σας σχέδια και ταυτόχρονα να σας θυμίσει ότι πρέπει να αφιερώνετε χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα και να απολαμβάνετε τις χαρές της ζωής, να πρωταγωνιστήσετε στο παιχνίδι του φλερτ και να ερωτευτείτε.

ΖΥΓΟΣ

Σε μια πιο άβολη θέση θα βρεθεί η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη για εσάς τους Ζυγούς. Η  είσοδος της στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με την οικογένεια σας και θα προσπαθήσετε να βρείτε λύση στα προβλήματα που τους απασχολούν, ενώ ταυτόχρονα, θα ασχοληθείτε με το χώρο του σπιτιού σας στον οποίο θέλετε να υπάρχει ισορροπία και αρμονία ή να βγάλετε χρήματα από την εκμετάλλευση ενός ακινήτου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, δεν θα σας απογοητεύσει αφού σας υπόσχεται μια περίοδο με έντονη κινητικότητα κατά τη διάρκεια της οποίας θα έχετε πολλές συζητήσεις και μετακινήσεις, εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να εκμεταλλευτείτε τα δυνατά σας χαρτιά που δεν είναι άλλα από τη μαγευτική φωνή σας και τον εκφραστικό σας λόγο. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα έχετε αρκετές μετακινήσεις ή ταξιδάκια μικρής διάρκειας για επαγγελματικούς λόγους κατά τη διάρκεια των οποίων θα συνδυάσετε την δουλειά με την διασκέδαση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με σοβαρότητα τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα οικονομική συμφωνία με επιτυχία, ωστόσο, καλό θα ήτανε να μην βιαστείτε να ξοδέψετε πριν εισπράξετε γιατί, όσο και να μην θέλετε να το παραδεχτείτε είστε επιρρεπείς στις σπατάλες τις οποίες θα κάνετε για να εντυπωσιάσετε και να τραβήξετε την προσοχή ενός νέου ερωτικού πειρασμού. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Αιγόκερους  αφού υποδέχεστε στο ζώδιο σας τον πλανήτη του έρωτα, της ομορφιάς, του χρήματος και των απολαύσεων, την Αφροδίτη. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της η γοητεία σας θα είναι ιδιαίτερα τονισμένη και σε συνδυασμό με την σοβαρότητα σας θα είστε ακαταμάχητοι. Φυσικά, πίσω από το αυστηρό σας πρόσωπο κρύβεται ένα άτομο γεμάτο πάθος για τη ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια ιδιαίτερη περίοδος ξεκινά για εσάς τους Υδροχόους. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, ευνοεί τις παρασκηνιακές επαφές και τις μυστικές οικονομικές συμφωνίες, ενώ παράλληλα θα σας ωθήσει να ονειρευτείτε το μέλλον σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση η οποία θα πρέπει να μείνει κρυφή ή να σας χτυπήσει την πόρτα ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν.

ΙΧΘΥΣ

Εκτός από την δουλειά έχετε και κοινωνική ζωή. Αυτό ακριβώς θα σας θυμίσει η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, η οποία θα επαναφέρει την εξωστρέφεια σας, ενώ θα σας βοηθήσει όχι μόνο να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, αλλά να έρθετε πολύ κοντά με πολύ ισχυρά πρόσωπα τα οποία θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη σας. Ενώ, μέσα από τον φιλικό σας κύκλο είναι πιθανό να υπάρξουν και αρκετοί ερωτικοί πειρασμοί.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

shutterstock image 1



Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 8686 0,79€/1' από σταθερό ( με ΦΠΑ+ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘ.ΤΗΛ/ΝΙΑΣ) και 0,82€1'απο κινητό (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος κινητής τηλ/νιας 12%,15%,18%η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ/σμου προ ΦΠΑ)
Για υποδείξεις -παραπονα τηλ. 2142148020 Mediatel ΤΚ 11524 Λ.Κηφισιας 125-127 Αθήνα

875 5000 455 από σταθερό είναι 0,79€/1' και από κινητό 0,82€/1''**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV ∞
Κλήση 875 876 8686