Τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, Ξαφνικές γνωριμίες…


Στις 02/02 η Αφροδίτη από το ζώδιο του  Τοξότη θα σχηματίσει όψη τριγώνου με  τον Ουρανό ο οποίος ετοιμάζεται σιγά- σιγά να αποχωρήσει από το ζώδιο του Κριού (28ο 55’).
Η  Αφροδίτη επιζητά την ασφάλεια και την αρμονία μέσα από τις σχέσεις, ενώ ο Ουρανός ζει για την ανατροπή, την πρωτοπορία ενώ λατρεύει οτιδήποτε είναι διαφορετικό.
Η συνάντηση των δύο αυτών πλανητών σε όψη τριγώνου, μας βοηθάει να είμαστε ανοιχτοί σε διαφορετικούς ανθρώπους, να ερχόμαστε πιο εύκολα σε επαφή με διαφορετικές κουλτούρες και να αντιμετωπίζουμε τους άλλους ισότιμα.  Ενώ κάτω από την επιρροή της όψης ευνοούνται οι ξαφνικές γνωριμίες, οι κεραυνοβόλοι έρωτες, και οι πετυχημένες εκκεντρικές αλλαγές στην εμφάνιση μας. Η όψη τριγώνου Αφροδίτης – Ουρανού επηρεάζει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) καθώς και τους Λέοντες που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει για 7 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Την τύχη με το μέρος σας είχατε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η καλή σας τύχη θα ενισχυθεί κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη με τον Ουρανό που συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο σας. Γι’ αυτό το λόγο να είστε προετοιμασμένοι για ξαφνικές γνωριμίες οι οποίες θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τις νέες ιδέες σας ή να σας βοηθήσουν να βρείτε λύση σε μια υπόθεση Νομικής ή γραφειοκρατικής φύσης. Ενώ, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κεραυνοβόλοι έρωτες με άτομα από άλλη χώρα ή κουλτούρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η λέξη ασφάλεια βρίσκει στο πρόσωπο σας τον καλύτερο εκφραστή. Η παρουσία της κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτη στο ζώδιο του Τοξότη στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα στρέψει την προσοχή σας στις οικονομικές σας υποθέσεις. Για εσάς του Ταύρους η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία η οποία θα είναι εντελώς διαφορετική από τις άλλες. Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο θα ζήσετε με τον /την σύντροφο σας συναρπαστικές ερωτικές στιγμές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ευχάριστες αλλαγές έχετε στη ζωή σας  θα έχετε εσείς οι Δίδυμοι. Η παρουσία της Αφροδίτης απέναντι από το ζώδιο σας , στο ζώδιο του Τοξότη στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, λειτούργησε καταλυτικά για τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Ενώ, κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό, οι γνωριμίες που θα έχετε θα σας εκπλήξουν ευχάριστα καθώς μέσα από αυτές θα βρείτε τους νέους συνεργάτες σας. Επίσης σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσει μια συναρπαστική ερωτική σχέση. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η προσοχή των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας αυτή τη χρονική περίοδο είναι στραμμένη στο χώρο της εργασίας σας. Η παρουσία της Αφροδίτης στον ζώδιο του Τοξότη στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα δημιουργήσει  τις προϋποθέσεις να αποκατασταθεί το καλό κλίμα στον εργασιακό σας χώρο. Ενώ κάτω από την επιρροή της όψης που θα σχηματίσει με τον Ουρανό θα έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο προβάλλετε τον εαυτό σας και την δουλειά σας. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ευνοϊκή για να προχωρήσετε σε μια αισθητική παρέμβαση.

ΛΕΩΝ

Αυτή η χρονική περίοδος για εσάς τους Λέοντες είναι μια από τις πιο ευχάριστες και δημιουργικές περιόδους της χρονιάς. Σημαντικό ρόλο έχει παίξει σε αυτό η παρουσία της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη. Όλο αυτό θα γίνει ακόμα πιο έντονο κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη με τον Ουρανό από επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού, καθώς θα έχετε την ευκαιρία  να έρθετε πιο κοντά στο όνειρο σας, το οποίο είναι να επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας στο εξωτερικό, ή να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση σε ένα ταξίδι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με το βλέμμα σας στραμμένο στις οικογενειακές σας σχέσεις είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα  βοηθήσει  να αποκατασταθεί η αρμονία και η ισορροπία στις σχέσεις σας. Ενώ, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό θα είναι αυτή που θα σας βοηθήσει να βρείτε πρωτότυπες λύσεις στις οικονομικές σας υποθέσεις που αφορούν Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία) ή στις οικονομικές υποθέσεις του/της συντρόφου σας. Επίσης, αυτή η όψη είναι ιδιαίτερα βοηθητική αν θέλετε να γνωρίσετε τον/την σύντροφο σας στην οικογένεια σας.

ΖΥΓΟΣ

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η παρουσία της κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, έχει ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες, ενώ σας έχει προσφέρει και ευχάριστες μετακινήσεις. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό, έχει να δώσει μια άλλη νότα στην καθημερινότητα σας καθώς υπόσχεται να σας φέρει μια απρόσμενη γνωριμία η οποία θα σας συναρπάσει. Όσο για την εξέλιξη της, μπορεί να γίνει μια ευχάριστη συνεργασία ή ένας μελλοντικός έρωτας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας σας αυτή τη χρονική περίοδο το διοχετεύετε στο χώρο της εργασίας σας. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, σας έχει βοηθήσει να προχωρήσετε σε σημαντικές οικονομικές συμφωνίες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό, θα σας φέρει εκτός από την αποδοχή των συναδέλφων σας και ένα απρόσμενο δώρο , το οποίο μπορεί να είναι μια αύξηση μισθού ή ένα μπόνους παραγωγικότητας σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε αρχίσει να συνηθίζετε το ρόλο του πρωταγωνιστή εσείς οι Τοξότες. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο σας, ενίσχυσε την γοητεία σας και σας έβαλε με ιδιαίτερη ορμή στο παιχνίδι της κατάκτησης. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη λίγο πριν αποχωρήσει από το ζώδιο σας με τον Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού, σας υπόσχεται μια πρωτότυπη ιδέα, η οποία πολύ σύντομα θα γίνει δημιουργικό σχέδιο. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένας κεραυνοβόλος έρωτας θα χτυπήσει με επίμονο τρόπο την πόρτα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έτοιμοι για νέα ξεκινήματα είστε εσείς οι Αιγόκεροι. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη στον 12ο Ηλιακό σας οίκο σας έχει βάλει σε μια διαδικασία έντονων προετοιμασιών. Οι οποίες κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό, μπορούν να φέρουν ευχάριστες αλλαγές στο χώρο του σπιτιού σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια νέα δραστηριότητα την οποία θα μπορείτε να κάνετε έχοντας ως έδρα το σπίτι σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένας  νέος  ξαφνικός  έρωτας  για αρχή θα θελήσετε να τον κρατήσετε μόνο για εσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την κοινωνική σας ζωή ασχολείστε πολύ έντονα αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη στον 11ο Ηλιακό σας οίκο σας  θα σας βοηθήσει  να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Ενώ, κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ουρανό, θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε τις πρωτότυπες ιδέες σας στο φιλικό σας κύκλο. Ενώ, είναι πιθανό μέσω των φίλων σας να γνωρίσετε ένα άτομο το οποίο θα σας συναρπάσει.

ΙΧΘΥΣ

Με την εξέλιξη της καριέρας σας ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες.
Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, σας βοήθησε να βελτιώσετε την δημόσια εικόνα σας. Ενώ, κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό, θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σε μια νέα επαγγελματική συμφωνία η οποία θα αλλάξει σημαντικά τα οικονομικά σας. Επίσης, για αρκετούς από εσάς ένας ξαφνικός ερωτικός πειρασμός θα βρεθεί στο πρόσωπο ενός συναδέλφου σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

shutterstock image 1



Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 8686 0,79€/1' από σταθερό ( με ΦΠΑ+ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘ.ΤΗΛ/ΝΙΑΣ) και 0,82€1'απο κινητό (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος κινητής τηλ/νιας 12%,15%,18%η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ/σμου προ ΦΠΑ)
Για υποδείξεις -παραπονα τηλ. 2142148020 Mediatel ΤΚ 11524 Λ.Κηφισιας 125-127 Αθήνα

875 5000 455 από σταθερό είναι 0,79€/1' και από κινητό 0,82€/1''**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV ∞
Κλήση 875 876 8686