Εξάγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα, Τα όνειρα παίρνουν μορφή…


Στις 31/01 ο Κρόνος  από το ζώδιο που κυβερνά τον Αιγόκερω θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο που και αυτός κυβερνά τους  Ιχθύες (14ο 55’). Ο Κρόνος συμβολίζει τον χρόνο, την δομή και την οργάνωση, και το όριο, αλλά και την δικαίωση μετά από προσπάθεια. Ο Ποσειδώνας από την άλλη πλευρά, συμβολίζει το αόρατο, την αίσθηση, την φαντασία και την έμπνευση. Όταν αυτοί οι δύο πλανήτες συναντιούνται, γίνεται κάτι μαγικό, έχουμε την συνύπαρξη του ρεαλισμού με τη φαντασία. Πως μπορούν όμως αυτά να λειτουργήσουν στην καθημερινότητα μας; Στην συνάντηση τους σε όψη εξαγώνου έχουμε τον τέλειο συνδυασμό πρακτικότητας και φαντασίας, καθώς κάτω από την επιρροή της έχουμε την δυνατότητα να δώσουμε σχήμα και μορφή στα όνειρα μας και να υλοποιήσουμε τα σχέδια μας, ενώ μέσω της τέχνης έχουμε την δυνατότητα να εκφράσουμε τον ψυχικό μας κόσμο. Την όψη αυτή την συναντάμε πολύ συχνά σε Ωροσκόπια σκηνοθετών, γλυπτών, πλαστικών χειρουργών. Η όψη εξαγώνου θα επηρεάσει θετικά τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς , Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για περίπου 50 ημέρες.

ΚΡΙΟΣ

Ιδιαίτερα δημιουργική αλλά απαιτητική θα είναι αυτή η χρονική περίοδο για εσάς τους Κριούς. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Κρόνος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα, θα σας βοηθήσει να δώσετε μορφή σε ένα φιλόδοξο επαγγελματικό σας σχέδιο. Φυσικά, ο δρόμος δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, αφού από εσάς θα απαιτηθεί οργάνωση και συνέπεια, για ένα όμως πράγμα να είστε σίγουροι, ότι το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Πηγή έμπνευσης για εσάς τους Ταύρους είναι οι φίλοι σας. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Κρόνος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να κάνετε πράξη μια ιδέα που σας έδωσε ένα πρόσωπο από το φιλικό σας περιβάλλον, η οποία θα σας βοηθήσει όχι μόνο να προβάλλετε την δουλειά σας αλλά να γίνει και το διαβατήριο με το οποίο θα επεκτείνετε στο μέλλον τις δραστηριότητες σας και εκτός συνόρων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Υπάρχουν στιγμές που νιώθετε ότι έχετε περίσσεια έμπνευσης. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Κρόνος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε στην υλοποίηση ενός νέου επαγγελματικού σχεδίου με επιτυχία, με την προϋπόθεση ότι θα είστε συνεπείς στις οικονομικές σας υποχρεώσεις και δεν θα τηρήσετε με θρησκευτική ευλάβεια μόνο τα χρονοδιαγράμματα αλλά και τον οικονομικό προϋπολογισμό. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Κι αυτό γιατί, κάτω από την επιρροή της όψης που θα σχηματίσει ο Κρόνος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, μια συνεργασία που χρόνια ονειρευόσασταν ήρθε η στιγμή να πραγματοποιηθεί. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να αφήσετε στην άκρη τους δισταγμούς και τα συναισθηματικά βαρίδια που σας συνδέουν με το παρελθόν και να προχωρήσετε.

ΛΕΩΝ

Αυτή η χρονική περίοδος είναι μια από τις πιο παραγωγικές της χρονιάς για εσάς τους Λέοντες. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Κρόνος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει μέσα από σκληρή δουλειά να διακριθείτε στο χώρο της εργασίας σας και επιβραβευθείτε όχι μόνο ηθικά αλλά και οικονομικά. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για να βρείτε λύσεις σε θέματα υγείας που μπορεί να σας απασχολούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το μαγικό τζίνι έχετε δίπλα σας αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Κρόνος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να γίνετε οι τέλειοι εκπρόσωποι του συνδυασμού πρακτικότητας και φαντασίας. Κάτω από την επιρροή της όψης θα καταφέρετε μέσα από τη δημιουργικότητα σας να βρείτε τρόπους για να βοηθήσετε τους άλλους.

ΖΥΓΟΣ

Η ανάγκη σας να κάνετε πιο όμορφη την καθημερινότητα σας είναι πολύ έντονη. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Κρόνος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας δώσουν έμπνευση στην καθημερινότητα σας και θα την κάνουν πιο όμορφη. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να προχωρήσετε σε μερικές αλλαγές ή να ανακαινίσετε το σπίτι σας κάνοντας το πιο λειτουργικό και καλαίσθητο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε από τους ανθρώπους που πολύ εύκολα μπορείτε να μαγέψετε τους άλλους. Κάτω από την επιρροή της όψης που θα σχηματίσει ο Κρόνος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων όχι μόνο θα καταφέρετε να δώσετε μορφή στην έμπνευση και στην φαντασία σας μέσα από την ενασχόληση σας με την Τέχνη, αλλά παράλληλα θα μπορέσετε να προβάλλετε τη δουλειά σας με τον καλύτερο τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σχήμα και μορφή θα δώσετε στα όνειρα σας εσείς οι Τοξότες. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Κρόνος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε στην υλοποίηση των σχεδίων σας που αφορούν την οικογένεια σας είτε την ακίνητη περιουσία σας. Επίσης αρκετοί από εσάς μπορεί να ξεκινήσετε μια επαγγελματική δραστηριότητα από το σπίτι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε από τους ανθρώπους που οι λέξεις οργάνωση και όρια είναι γραμμένη στο γενετικό σας υλικό. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Κρόνος με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων θα σας βοηθήσει όχι μόνο να κάνετε πράξη ένα εμπνευσμένο σχέδιο σας για το οποίο δουλέψατε με πειθαρχία, αλλά παράλληλα να το επικοινωνήσετε με εμπνευσμένο τρόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια ιδιαίτερη περίοδος ξεκινά για εσάς τους Υδροχόους. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Κρόνος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα, θα σας βοηθήσουν να αναδιοργανώσετε τον τρόπο με τον οποίο έχετε δομήσει τις αξίες σας. Για να το πετύχετε χρειάζεται πειθαρχία και αφοσίωση στο στόχο.

ΙΧΘΥΣ

Ως παιδιά του Ποσειδώνα η φαντασία και η έμπνευση περισσεύουν. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Κρόνος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα ο οποίος συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να κάνετε πράξη την έμπνευση σας. Η καθοδήγηση των φιλικών σας προσώπων θα είναι αυτή που θα σας βοηθήσει να προβάλλετε σωστά την δουλειά σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

shutterstock image 1



Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 8686 0,79€/1' από σταθερό ( με ΦΠΑ+ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘ.ΤΗΛ/ΝΙΑΣ) και 0,82€1'απο κινητό (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος κινητής τηλ/νιας 12%,15%,18%η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ/σμου προ ΦΠΑ)
Για υποδείξεις -παραπονα τηλ. 2142148020 Mediatel ΤΚ 11524 Λ.Κηφισιας 125-127 Αθήνα

875 5000 455 από σταθερό είναι 0,79€/1' και από κινητό 0,82€/1''**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV ∞
Κλήση 875 876 8686