Τρίγωνο Άρη-Δία, Ώρα για δράση!!!


Στις 25/01 ο κυβερνήτης του Κριού Άρης από το ζώδιο που κυβερνά τον Κριό  θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον κυβερνήτη του Τοξότη τον  Δία ο οποίος βρίσκεται στο  ζώδιο που κυβερνά τον Τοξότη (16ο 40’). Η συνάντηση των δύο αυτών πλανητών σε όψη τριγώνου, αποτελεί μια αστείρευτη πηγή ενέργειας και θάρρους, μας βοηθάει να είμαστε αποδοτικοί κάτω από πίεση και να παίρνουμε γρήγορες και σωστές αποφάσεις , να είμαστε εύστοχοι, να παίρνουμε ρίσκα τα οποία όμως είναι πετυχημένα, να είμαστε πολύ δραστήριοι. Επίσης είναι μια όψη που συναντάμε πολύ συχνά σε επιτυχημένους αθλητές. Η όψη αυτή επηρεάζει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους Τοξότες, Ιχθύες) καθώς και τους Λέοντες του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει για  13ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Ώρα για δράση, αυτό είναι το μότο σας αυτή την εποχή. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης με τον Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη θα σας βοηθήσει να πάρετε τη σωστή απόφαση για ένα μελλοντικό σας σχέδιο, ενώ σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό σε ένα ταξίδι να προκύψει ένας νέος έρωτας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τους αθλητές λίγο πριν την εκκίνηση μοιάζετε εσείς οι Ταύροι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη θα σας επιτρέψει να πάρετε ένα οικονομικό ρίσκο στη δουλειά σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα δείτε την ερωτική σας ζωή, κάτω από την επιρροή της όψης να βελτιώνεται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε έντονους ρυθμούς κινείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον Δία που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Τοξότη ευνοεί τις νέες συνεργασίες, ενώ σε προσωπικό επίπεδο ένας νέος έρωτας θα κάνει την εμφάνιση του με πολύ εντυπωσιακό τρόπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με το βλέμμα σας στραμμένο στο χώρο της εργασίας σας είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη θα σας  βοηθήσει να πάρετε κάτω από πίεση γρήγορες και σωστές αποφάσεις στο χώρο της εργασίας σας, ενώ με χαρά θα δείτε τα οικονομικά σας να βελτιώνονται.

ΛΕΩΝ

Διανύετε μια από τις πιο ευχάριστες περιόδους της χρονιάς εσείς οι Λέοντες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού με τον Δία από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη θα σας βοηθήσει να προωθήσετε ένα φιλόδοξο δημιουργικό σας σχέδιο το οποίο μπορεί να φαίνεται στα μάτια των άλλων αρκετά ριψοκίνδυνο. Ενώ ταυτόχρονα, είστε ακούραστοι αφού μπορείτε να συνδυάζετε την πολύ δουλειά με την διασκέδαση και φυσικά να είστε οι κερδισμένοι στο παιχνίδι του έρωτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε από τους ανθρώπους που τρέχετε για να  βοηθήσετε τους άλλους  να λύσουν τις δύσκολες υποθέσεις. Αυτή τη φορά όμως η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη θα έχει εκτός από ηθική ικανοποίηση και ανταμοιβή, καθώς θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία.

ΖΥΓΟΣ

Το χάρισμα του λόγου έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη θα σας βοηθήσει να κάνετε εύστοχες επισημάνσεις και να διασφαλίσετε την συνέχεια μιας συνεργασίας, και να λάβετε και την αντίστοιχη οικονομική αμοιβή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε μεγάλα κέφια είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο συγκυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη ευνοεί τα επιτυχημένα ρίσκα στο χώρο της εργασίας σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ο ρόλος του κατακτητή είναι απλά δικός σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όπως πολύ καλά έχετε καταλάβει, για όλη τη χρονιά όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού θα είναι στραμμένα επάνω σας. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας τον Δία, θα σας βοηθήσει να πάρετε τις σωστές αποφάσεις έστω και αν για τους άλλους φαίνονται υψηλού ρίσκου. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένας νέος έρωτας βρίσκεται προ των πυλών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εκτός από την κοινωνική καταξίωση έχετε ανάγκη να νιώθετε και οικονομικά ασφαλείς.
Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα θέματα ενός ακινήτου έστω και αν χρειασθεί να κινηθείτε μυστικά. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να προκύψει μια σχέση η οποία θα πρέπει να μείνει για λίγο καιρό μυστική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μόνο βαρετή δεν είναι αυτή η χρονική περίοδος για εσάς τους Υδροχόους. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη θα σας βοηθήσει ώστε ένας στόχος σας να πραγματοποιηθεί με τη βοήθεια των φίλων σας. Ενώ, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να κάνετε ευχάριστες μετακινήσεις.

ΙΧΘΥΣ

Η προσοχή των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας αυτή τη χρονική περίοδο είναι στραμμένη στην εξέλιξη της καριέρας σας. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη θα σας βοηθήσει  να  προχωρήσετε σε μια επιτυχημένη συνεργασία η οποία θα απογειώσει όχι μόνο την καριέρα σας αλλά και τα οικονομικά σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

shutterstock image 1



Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 8686 0,79€/1' από σταθερό ( με ΦΠΑ+ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘ.ΤΗΛ/ΝΙΑΣ) και 0,82€1'απο κινητό (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος κινητής τηλ/νιας 12%,15%,18%η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ/σμου προ ΦΠΑ)
Για υποδείξεις -παραπονα τηλ. 2142148020 Mediatel ΤΚ 11524 Λ.Κηφισιας 125-127 Αθήνα

875 5000 455 από σταθερό είναι 0,79€/1' και από κινητό 0,82€/1''**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV ∞
Κλήση 875 876 8686