Η Επίδραση της Σελήνης στα Ζώδια: Manifest για τις 24 Οκτωβρίου

Oroskopos.tv


Η Επίδραση της Σελήνης στα Ζώδια: Manifest για τις 24 Οκτωβρίου

 

 

Κριός

Εστίαση: Δημιουργική Έκφραση και Προσωπική Πρωτοβουλία
Πώς να κάνετε manifest: Η Σελήνη σε Τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό σε ωθεί να αναλάβεις πρωτοβουλία και να εκφράσεις τον αληθινό σου εαυτό. Οραματίσου τον εαυτό σου να ηγείται με θάρρος και δημιουργικότητα, καθώς ακολουθείς την κατεύθυνση του πεπρωμένου σου με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα.

Ταύρος

Εστίαση: Ανασύνταξη και Συναισθηματική Ευελιξία
Πώς να κάνετε manifest: Η Σελήνη σε Ημιεξάγωνο με τον Ουρανό φέρνει ξαφνικές αλλαγές και ευκαιρίες για προσαρμογή. Οραματίσου τον εαυτό σου να αποδέχεται και να εκμεταλλεύεται αυτές τις αλλαγές, μένοντας σταθερός στις αξίες σου ενώ είσαι ανοιχτός στις νέες ιδέες.

Δίδυμοι

Εστίαση: Συναισθηματική Εξέλιξη και Ευκαιρίες Δικτύωσης
Πώς να κάνετε manifest: Η Σελήνη σε Ημιτετράγωνο με τον Δία ενθαρρύνει την επικοινωνία και την ανάπτυξη νέων επαφών. Οραματίσου τον εαυτό σου να ενισχύει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να επεκτείνει τον κύκλο σου, αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που προκύπτουν μέσα από τις συζητήσεις.

Καρκίνος

Εστίαση: Συναισθηματική Αναγέννηση και Μεταμόρφωση
Πώς να κάνετε manifest: Η Σελήνη σε Αντίθεση με τον Πλούτωνα φέρνει στην επιφάνεια βαθιές αλλαγές και ανακατατάξεις. Οραματίσου τον εαυτό σου να αποδέχεται αυτές τις μεταμορφώσεις και να αναγεννιέται συναισθηματικά, αφήνοντας πίσω τοξικές καταστάσεις που δεν σε εξυπηρετούν πλέον.

Λέων

Εστίαση: Αυτοέκφραση και Δημιουργική Πρωτοβουλία
Πώς να κάνετε manifest: Η Σελήνη σε Τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό και Πεντάγωνο με τον Ουρανό σε ενθαρρύνει να λάμψεις και να καινοτομήσεις. Οραματίσου τον εαυτό σου να εκφράζεται με αυθεντικότητα και θάρρος, ενώ ταυτόχρονα ανοίγεις δρόμους για νέες ιδέες και αλλαγές.

Παρθένος

Εστίαση: Ευθύνη και Συναισθηματική Δομή
Πώς να κάνετε manifest: Η Σελήνη σε bi quintile με τον Κρόνο σε ωθεί να οργανώσεις τα συναισθήματά σου με πειθαρχία και σοβαρότητα. Οραματίσου τον εαυτό σου να βάζει τάξη στη ζωή σου, κρατώντας μια ισορροπημένη και πειθαρχημένη στάση απέναντι στις ευθύνες σου.

Ζυγός

Εστίαση: Ισορροπία στις Σχέσεις και Συναισθηματική Αυθεντικότητα
Πώς να κάνετε manifest: Η Σελήνη σε Πεντάγωνο με τη Λίλιθ σε ωθεί να εκφράσεις την αλήθεια σου στις σχέσεις με ειλικρίνεια και ισορροπία. Οραματίσου τον εαυτό σου να παραμένει αυθεντικός και ειλικρινής, διατηρώντας την αρμονία στις προσωπικές σου σχέσεις.

Σκορπιός

Εστίαση: Εσωτερική Μεταμόρφωση και Προσωπική Δύναμη
Πώς να κάνετε manifest: Η αντίθεση Σελήνης-Πλούτωνα και το τετράγωνο Σελήνης-Ήλιου φέρνουν προκλήσεις, αλλά και ευκαιρίες για προσωπική μεταμόρφωση. Οραματίσου τον εαυτό σου να απελευθερώνεται από τα παλιά πρότυπα και να ενδυναμώνεται, ενσωματώνοντας νέες, βαθύτερες συνειδητοποιήσεις.

Τοξότης

Εστίαση: Επέκταση Οριζόντων και Διεύρυνση Συναισθηματικής Κατανόησης
Πώς να κάνετε manifest: Η Σελήνη σε Ημιτετράγωνο με τον Δία ενισχύει την ανάγκη για γνώση και εξέλιξη. Οραματίσου τον εαυτό σου να ανοίγεται σε νέες ευκαιρίες μάθησης και να επεκτείνει τους ορίζοντές σου, εμπλουτίζοντας τη συναισθηματική σου κατανόηση.

Αιγόκερως

Εστίαση: Επαγγελματική Πειθαρχία και Προσωπική Δέσμευση
Πώς να κάνετε manifest: Η Σελήνη σε bi quintile με τον Κρόνο σου δίνει τη δυνατότητα να οργανώσεις καλύτερα τις υποχρεώσεις σου και να αναλάβεις ευθύνες με πειθαρχία. Οραματίσου τον εαυτό σου να πετυχαίνει στόχους μέσα από σταθερά και οργανωμένα βήματα.

Υδροχόος

Εστίαση: Αλλαγή και Ελευθερία Έκφρασης
Πώς να κάνετε manifest: Η Σελήνη σε Πεντάγωνο με τον Ουρανό φέρνει ξαφνικές αλλαγές που ενθαρρύνουν την ελευθερία. Οραματίσου τον εαυτό σου να αγκαλιάζει την αλλαγή, διατηρώντας την ανεξαρτησία σου και εκφράζοντας την καινοτόμο και πρωτοποριακή πλευρά σου.

Ιχθύες

Εστίαση: Πνευματική Σύνδεση και Συναισθηματική Υπευθυνότητα
Πώς να κάνετε manifest: Η Σελήνη σε bi quintile με τον Κρόνο σε ωθεί να ισορροπήσεις την πνευματική σου σύνδεση με την υλική πραγματικότητα. Οραματίσου τον εαυτό σου να αναλαμβάνει τις ευθύνες σου με πνευματική σοφία, διατηρώντας τη σύνδεση με τα συναισθήματά σου και την εσωτερική σου γαλήνη.



Συνεντεύξεις

© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 8686 0,79€/1' από σταθερό ( με ΦΠΑ+ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘ.ΤΗΛ/ΝΙΑΣ) και 0,82€1'απο κινητό (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος κινητής τηλ/νιας 12%,15%,18%η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ/σμου προ ΦΠΑ)
Για υποδείξεις -παραπονα τηλ. 2142148020 Mediatel ΤΚ 11524 Λ.Κηφισιας 125-127 Αθήνα

875 5000 455 από σταθερό είναι 0,79€/1' και από κινητό 0,82€/1''**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV ∞
Κλήση 875 876 8686