Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 6-13 Οκτωβρίου: Αγάπη, Καριέρα, Προκλήσεις – Αναλυτικές Προβλέψεις για Όλα τα Ζώδια – Τι επιφυλάσσουν τα άστρα για σένα;

Oroskopos.tv


 

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 6-13 Οκτωβρίου: Αγάπη, Καριέρα, Προκλήσεις – Αναλυτικές Προβλέψεις για Όλα τα Ζώδια – Τι επιφυλάσσουν τα άστρα για σένα;

 

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο Κριού (6 Οκτωβρίου – 13 Οκτωβρίου)

6 Οκτωβρίου (Κυριακή): Η εβδομάδα ξεκινά με έντονες εντάσεις, ιδιαίτερα σε οικογενειακές και φιλικές σχέσεις, λόγω της όψης τετραγώνου Ερμή-Άρη. Εσύ, Κριέ του 2ου δεκαημέρου, μπορεί να νιώσεις παρορμητικός και να παρασυρθείς σε εγωιστικές αντιδράσεις. Πρόσεξε τα μικροατυχήματα και προσπάθησε να μην αφήσεις τα νεύρα σου να οδηγήσουν σε συγκρούσεις.

7 Οκτωβρίου (Δευτέρα): Η Σελήνη στον Τοξότη φέρνει μια πιο χαλαρή και χαρούμενη διάθεση, βοηθώντας σε να δεις τη ζωή με περισσότερη αισιοδοξία. Αυτή η μέρα είναι ιδανική για να επανασυνδεθείς με την περιπέτεια και τη χαρά της καθημερινότητας. Οι Κριοί του 1ου δεκαημέρου θα νιώσουν την ανάγκη να διασκεδάσουν και να επικοινωνήσουν με θετική ενέργεια.

8 Οκτωβρίου (Τρίτη): Μία από τις πιο τυχερές και ερωτικές μέρες της εβδομάδας, με την όψη τριγώνου Αφροδίτης-Άρη να δίνει ώθηση στα ερωτικά σου. Αν ανήκεις στον Κριό του 2ου δεκαημέρου, είναι πιθανό να ζήσεις έντονες ερωτικές στιγμές ή ακόμα και να κάνεις μια νέα γνωριμία που θα σε συναρπάσει. Οι συνεργασίες και οι σχέσεις εξελίσσονται ευνοϊκά.

9 Οκτωβρίου (Τετάρτη): Η Σελήνη από τον Τοξότη σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα μπορεί να θολώσει την κρίση σου, επηρεάζοντας την συναισθηματική σου κατάσταση. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις σήμερα, καθώς η τάση για σύγχυση και παραπλάνηση είναι έντονη. Καλύτερα να αφήσεις τα σημαντικά ζητήματα για αργότερα.

10 Οκτωβρίου (Πέμπτη): Η Σελήνη στον Αιγόκερω και το τετράγωνο με τον Ήλιο από το Ζυγό μπορεί να σου φέρει εσωτερική αναταραχή και άγχος σχετικά με το μέλλον. Ειδικά αν ανήκεις στο τέλος του 2ου δεκαημέρου, μπορεί να βρεθείς σε διλήμματα που αφορούν την καριέρα ή τις οικογενειακές υποχρεώσεις. Χρειάζεται ψυχραιμία και υπομονή.

11 Οκτωβρίου (Παρασκευή): Η παρουσία της Σελήνης στον Αιγόκερω και η όψη συνόδου με τον Πλούτωνα φέρνει εντάσεις και την τάση για χειριστικές συμπεριφορές στις προσωπικές σου σχέσεις. Αν είσαι Κριός των 2 τελευταίων ημερών, να είσαι προσεκτικός στις αντιδράσεις σου, καθώς μπορεί να προκληθούν σημαντικές συγκρούσεις. Ο Δίας ξεκινά την ανάδρομη πορεία του, ενισχύοντας την ανάγκη για αναθεωρήσεις.

12 Οκτωβρίου (Σάββατο): Η Σελήνη στον Υδροχόο σε κάνει να αισθάνεσαι πίεση στα συναισθηματικά σου, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο του Κριού. Η τάση για αποστασιοποίηση από φίλους ή συνεργάτες είναι ισχυρή, αλλά η επιστροφή του Πλούτωνα σε ορθή πορεία σου δίνει τη δυνατότητα να ανακτήσεις τον έλεγχο σε δύσκολες καταστάσεις.

13 Οκτωβρίου (Κυριακή): Ο Ερμής από το Ζυγό σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, λίγο πριν εισέλθει στο Σκορπιό. Η όψη αυτή μπορεί να φέρει επιφυλακτικότητα και την τάση για εκδίκηση σε εσένα, Κριέ του τέλους του ζωδίου. Απόφυγε να παρασυρθείς σε λόγια ή πράξεις που μπορεί να κλονίσουν σημαντικές σχέσεις, καθώς οι αποφάσεις σου μπορεί να έχουν μόνιμες συνέπειες.

Αυτή η εβδομάδα για τον Κριό είναι γεμάτη εντάσεις, ιδιαίτερα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Ενώ κάποιες στιγμές μπορεί να σε οδηγήσουν σε εκρήξεις ή παρορμητικές αποφάσεις, υπάρχουν και ευκαιρίες στα ερωτικά και επαγγελματικά σου. Προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να αξιοποιήσεις τις τυχερές στιγμές που σου προσφέρονται.

 

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο Ταύρου (6 Οκτωβρίου – 13 Οκτωβρίου)

6 Οκτωβρίου (Κυριακή): Η εβδομάδα ξεκινάει με κάποιες εσωτερικές εντάσεις, καθώς η όψη τετραγώνου Ερμή-Άρη επηρεάζει το κλίμα στις οικογενειακές σχέσεις, ακόμη και αν δεν είσαι άμεσα στο επίκεντρο των γεγονότων. Ωστόσο, η ημέρα είναι αρκετά ουδέτερη για εσένα, και μπορείς να αποφύγεις εντάσεις αρκεί να διατηρήσεις τη ψυχραιμία σου.

7 Οκτωβρίου (Δευτέρα): Η παρουσία της Σελήνης στον Τοξότη δεν επηρεάζει ιδιαίτερα την καθημερινότητά σου, αλλά ίσως νιώσεις την ανάγκη να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν τα οικονομικά ή τα κοινά περιουσιακά στοιχεία. Πρόσεξε τις υπερβολικές δαπάνες και τις οικονομικές συμφωνίες, καθώς η ημέρα δεν ενδείκνυται για σημαντικές αποφάσεις.

8 Οκτωβρίου (Τρίτη): Η ημέρα αυτή είναι αρκετά θετική για εσένα, κυρίως στα ερωτικά και στις σχέσεις σου. Με την τριγωνική όψη Αφροδίτης-Άρη, μπορείς να βιώσεις όμορφες στιγμές με το σύντροφό σου ή να κάνεις μια νέα γνωριμία. Εάν είσαι σε σχέση, η επικοινωνία και η σύνδεση γίνονται πιο αρμονικές. Επίσης, είναι μια καλή ημέρα για να εξετάσεις τυχόν επαγγελματικές ευκαιρίες.

9 Οκτωβρίου (Τετάρτη): Η Σελήνη από τον Τοξότη σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα μπορεί να φέρει ασάφεια και σύγχυση, ιδιαίτερα σε οικονομικά θέματα ή σε ζητήματα που αφορούν τη διαχείριση πόρων. Απόφυγε τις μεγάλες δαπάνες ή τις ριψοκίνδυνες επενδύσεις σήμερα, καθώς η κρίση σου μπορεί να μην είναι καθαρή.

10 Οκτωβρίου (Πέμπτη): Η Σελήνη στον Αιγόκερω ενισχύει την ανάγκη για σταθερότητα και οργάνωση στη ζωή σου. Ίσως νιώσεις την επιθυμία να επανεξετάσεις μακροπρόθεσμους στόχους ή να οργανώσεις καλύτερα την καθημερινότητά σου. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο μπορεί να φέρει κάποια εσωτερική αναστάτωση, αλλά με υπομονή θα διαχειριστείς τις καταστάσεις χωρίς μεγάλα προβλήματα.

11 Οκτωβρίου (Παρασκευή): Η ημέρα φέρνει έντονες αλλαγές και μπορεί να αισθανθείς μια βαθύτερη ανάγκη για προσωπική μεταμόρφωση. Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, θα αναδυθούν θέματα εξουσίας και χειριστικών συμπεριφορών, ιδιαίτερα σε επαγγελματικό επίπεδο. Προσπάθησε να μην μπεις σε αντιπαραθέσεις και να διατηρήσεις τον έλεγχο των καταστάσεων.

12 Οκτωβρίου (Σάββατο): Η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει πιέσεις και εντάσεις, κυρίως στον τομέα της καριέρας και των επαγγελματικών σου υποχρεώσεων. Εάν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο του Ταύρου, ίσως αισθανθείς μεγαλύτερη συναισθηματική φόρτιση και άγχος για το μέλλον. Δείξε προσοχή στις σχέσεις σου με προϊσταμένους ή ανώτερα πρόσωπα.

13 Οκτωβρίου (Κυριακή): Ο Ερμής από το Ζυγό σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, και αυτό μπορεί να φέρει επιφυλακτικότητα στις σχέσεις σου με συναδέλφους ή συνεργάτες. Απόφυγε τις παρορμητικές κινήσεις και δώσε βάση στην καλή επικοινωνία. Η μέρα ενδείκνυται για βαθύτερη ενδοσκόπηση και ανάλυση των συναισθημάτων σου, ιδιαίτερα σε σχέση με τις φιλοδοξίες σου.

Αυτή η εβδομάδα για τον Ταύρο είναι σχετικά ουδέτερη, με κάποιες μικρές εντάσεις που μπορεί να προκύψουν στις σχέσεις ή τα επαγγελματικά σου, ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας. Ωστόσο, οι ερωτικές ευκαιρίες και η αρμονία στις προσωπικές σου σχέσεις είναι έντονες κατά τη διάρκεια της Τρίτης. Προσπάθησε να διατηρήσεις τον έλεγχο των συναισθημάτων σου και να αποφεύγεις τις μεγάλες αποφάσεις τις μέρες που η κρίση σου είναι θολή.

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο Διδύμων (6 Οκτωβρίου – 13 Οκτωβρίου)

6 Οκτωβρίου (Κυριακή): Η εβδομάδα ξεκινά με έντονες εντάσεις λόγω της όψης τετραγώνου Ερμή-Άρη, η οποία μπορεί να φέρει αντιπαραθέσεις, ειδικά στις οικογενειακές και φιλικές σου σχέσεις. Ωστόσο, αν είσαι προσεκτικός στην επικοινωνία σου, μπορείς να αποφύγεις τις συγκρούσεις. Πρόσεξε επίσης μικροατυχήματα και περιόρισε τις παρορμητικές κινήσεις.

7 Οκτωβρίου (Δευτέρα): Η Σελήνη στον Τοξότη, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τον τομέα των σχέσεών σου, σε κάνει πιο ανοιχτό στις επικοινωνίες και τις επαφές με τους άλλους. Αν είσαι Δίδυμος του 1ου δεκαημέρου, μπορείς να εκμεταλλευτείς αυτήν την ημέρα για να βελτιώσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να βρεις λύσεις σε τυχόν προβλήματα.

8 Οκτωβρίου (Τρίτη): Αυτή είναι μια από τις πιο τυχερές και ερωτικές ημέρες για εσένα, καθώς ο Ερμής από το Ζυγό σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία από το ζώδιό σου, φέρνοντας ευκαιρίες τόσο στις συνεργασίες όσο και στα προσωπικά σου. Αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, ευχάριστες ειδήσεις και ευκαιρίες θα κάνουν την εμφάνισή τους. Επαγγελματικά ανοίγματα και νέες προτάσεις είναι πιθανά.

9 Οκτωβρίου (Τετάρτη): Η Σελήνη από τον Τοξότη σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να θολώσει την κρίση σου, κυρίως σε επαγγελματικά θέματα ή συνεργασίες. Μπορεί να υπάρξει σύγχυση ή παραπληροφόρηση, γι’ αυτό απόφυγε τις μεγάλες αποφάσεις σήμερα. Η ημέρα ενδείκνυται για αποστασιοποίηση και περισυλλογή.

10 Οκτωβρίου (Πέμπτη): Η Σελήνη στον Αιγόκερω φέρνει πιο σοβαρή διάθεση, και ίσως επικεντρωθείς σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά ή τις υποχρεώσεις σου. Μπορεί να νιώσεις κάποια εσωτερική πίεση λόγω της όψης τετραγώνου με τον Ήλιο, αλλά με προσεκτική διαχείριση, θα καταφέρεις να διατηρήσεις την ισορροπία σου.

11 Οκτωβρίου (Παρασκευή): Ο Δίας ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σου, κάτι που μπορεί να σου φέρει την ανάγκη για επανεξέταση των σχεδίων και των στόχων σου. Αυτή είναι μια καλή περίοδος για να αναθεωρήσεις τις στρατηγικές σου και να δεις τι μπορεί να αλλάξει ή να βελτιωθεί. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε καλεί να αντιμετωπίσεις θέματα εξουσίας και οικονομικής διαχείρισης με προσοχή.

12 Οκτωβρίου (Σάββατο): Η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει μια πιο ανάλαφρη και αισιόδοξη διάθεση, και είναι μια καλή ημέρα για να ασχοληθείς με τα σχέδιά σου ή να εξετάσεις νέες ιδέες. Αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα νιώσεις την ανάγκη για περισσότερη ελευθερία και ανεξαρτησία. Ασχολήσου με κάτι που σε εμπνέει και σου δίνει χαρά.

13 Οκτωβρίου (Κυριακή): Ο Ερμής από το Ζυγό σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, δημιουργώντας ένταση στις επικοινωνίες σου. Πρόσεξε τις λεκτικές συγκρούσεις και τις διαμάχες που μπορεί να προκύψουν, ιδιαίτερα αν αφορούν οικονομικά ή θέματα εξουσίας. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην αφήσεις τις παρορμητικές αντιδράσεις να επηρεάσουν τις σχέσεις σου.

Αυτή η εβδομάδα για τους Διδύμους φέρνει σημαντικές ευκαιρίες στις συνεργασίες και τα επαγγελματικά σου, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της Τρίτης. Προσπάθησε να εκμεταλλευτείς τις θετικές πλανητικές όψεις, διατηρώντας παράλληλα την προσοχή σου στις ημέρες που φέρνουν σύγχυση ή εντάσεις, όπως η Τετάρτη και η Κυριακή. Οι αποφάσεις που θα λάβεις τώρα, ειδικά υπό την επιρροή του ανάδρομου Δία, μπορούν να έχουν μακροπρόθεσμο αντίκτυπο

Eβδομαδιαίο Ωροσκόπιο Καρκίνου (6 Οκτωβρίου – 13 Οκτωβρίου)

6 Οκτωβρίου (Κυριακή): Η εβδομάδα ξεκινάει με έντονες εντάσεις στις οικογενειακές σου σχέσεις λόγω της όψης τετραγώνου Ερμή-Άρη. Ειδικά αν έχεις γεννηθεί μετά τα μέσα του 2ου δεκαημέρου, μπορεί να βρεθείς σε εγωιστικές αντιπαραθέσεις με οικεία πρόσωπα. Πρόσεξε επίσης τα μικροατυχήματα, καθώς θα είσαι επιρρεπής σε βιαστικές ή παρορμητικές κινήσεις.

7 Οκτωβρίου (Δευτέρα): Η Σελήνη στον Τοξότη δεν επηρεάζει σημαντικά τα προσωπικά σου, αλλά μπορεί να φέρει μια πιο χαρούμενη και ενεργητική διάθεση σε θέματα καθημερινότητας. Ωστόσο, η συγκέντρωσή σου μπορεί να είναι χαμηλή, και είναι καλή στιγμή να ασχοληθείς με πιο απλά ζητήματα και όχι με σοβαρές αποφάσεις.

8 Οκτωβρίου (Τρίτη): Αυτή είναι μια από τις πιο τυχερές και ερωτικές ημέρες για εσένα. Η τριγωνική όψη Αφροδίτης-Άρη φέρνει έντονες ερωτικές στιγμές και ευκαιρίες να ανανεώσεις τη σχέση σου ή να κάνεις μια νέα γνωριμία. Αν ανήκεις στο τέλος του 2ου δεκαημέρου, μπορείς να ζήσεις πάθος και έντονα συναισθήματα, είτε στην υπάρχουσα σχέση σου είτε σε μια νέα κατάσταση που προκύπτει.

9 Οκτωβρίου (Τετάρτη): Η Σελήνη από τον Τοξότη σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα μπορεί να προκαλέσει σύγχυση στην κρίση σου, ιδιαίτερα σε θέματα υγείας και εργασίας. Πρόσεξε τα σημάδια του σώματός σου και απόφυγε να κάνεις υπερβολές ή να λάβεις σημαντικές αποφάσεις για την καριέρα σου σήμερα, καθώς η αίσθηση του τι είναι σωστό μπορεί να είναι θολή.

10 Οκτωβρίου (Πέμπτη): Η Σελήνη στον Αιγόκερω φέρνει στο προσκήνιο τις προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο μπορεί να δημιουργήσει εσωτερικές συγκρούσεις και άγχος σχετικά με την πορεία των σχέσεών σου. Εάν ανήκεις στο τέλος του 2ου δεκαημέρου, μπορεί να αντιμετωπίσεις δύσκολες καταστάσεις και διλήμματα στον τομέα των σχέσεων.

11 Οκτωβρίου (Παρασκευή): Η ημέρα αυτή φέρνει αλλαγές και έντονες ενέργειες στις προσωπικές σου σχέσεις. Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε σύνοδο με τον Πλούτωνα προκαλεί χειριστικές συμπεριφορές ή εξουσιαστικά παιχνίδια από εσένα ή τους γύρω σου. Αν ανήκεις στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου, πρόσεξε πώς αντιδράς στις προσωπικές σχέσεις, καθώς οι συγκρούσεις μπορεί να είναι έντονες και δύσκολες να ξεπεραστούν.

12 Οκτωβρίου (Σάββατο): Η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει συναισθηματικές πιέσεις και ένταση σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σου ή κοινά περιουσιακά ζητήματα. Αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο του Καρκίνου, μπορεί να νιώσεις ότι τα οικονομικά σου περιορίζονται ή ότι οι υποχρεώσεις σου αυξάνονται. Προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμος και να αποφύγεις βιαστικές αποφάσεις.

13 Οκτωβρίου (Κυριακή): Ο Ερμής από το Ζυγό σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, φέρνοντας εντάσεις στις οικογενειακές και επαγγελματικές σου σχέσεις. Εάν ανήκεις στις τελευταίες μέρες του ζωδίου, ίσως αισθανθείς ότι οι καταστάσεις σου ξεφεύγουν από τον έλεγχο. Απόφυγε τις λεκτικές αντιπαραθέσεις και προσπάθησε να μην παρασυρθείς σε παιχνίδια δύναμης ή εκδίκησης.

Αυτή η εβδομάδα για τον Καρκίνο φέρνει έντονες ερωτικές ευκαιρίες και πάθος, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της Τρίτης. Ωστόσο, οι εντάσεις στις οικογενειακές και προσωπικές σου σχέσεις είναι έντονες, ιδιαίτερα στις πρώτες και τελευταίες ημέρες της εβδομάδας. Οι χειριστικές συμπεριφορές μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους, γι’ αυτό πρόσεξε να διατηρήσεις την ισορροπία και να αποφύγεις τις συγκρούσεις που μπορεί να είναι μόνιμες.

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο Λέοντα (6 Οκτωβρίου – 13 Οκτωβρίου)

6 Οκτωβρίου (Κυριακή): Η εβδομάδα ξεκινάει με εντάσεις στις σχέσεις σου, ιδιαίτερα στις φιλικές και οικογενειακές, λόγω του τετραγώνου Ερμή-Άρη. Μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να υπερασπιστείς τις απόψεις σου ή να επιβληθείς στους άλλους, όμως καλό είναι να αποφύγεις τις έντονες αντιπαραθέσεις, ειδικά αν έχεις γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου. Πρόσεξε επίσης για μικροατυχήματα λόγω παρορμητικών κινήσεων.

7 Οκτωβρίου (Δευτέρα): Η Σελήνη στον Τοξότη σε γεμίζει με θετική ενέργεια και αισιοδοξία. Αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο του Λέοντα, αυτή είναι μια ιδανική μέρα για να βγεις, να διασκεδάσεις και να περάσεις χρόνο με φίλους. Η παιδικότητα και η χαρά κυριαρχούν, και μπορείς να αξιοποιήσεις αυτή τη διάθεση για να απολαύσεις τις μικρές χαρές της ζωής.

8 Οκτωβρίου (Τρίτη): Η ημέρα αυτή είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα ερωτικά σου, καθώς η όψη τριγώνου Αφροδίτης-Άρη φέρνει πάθος και έντονα συναισθήματα. Εάν είσαι σε σχέση, η φλόγα αναζωπυρώνεται, ενώ αν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία μπορεί να σε ενθουσιάσει. Επίσης, είναι μια καλή μέρα για δημιουργικά σχέδια και επαγγελματικές ευκαιρίες που σχετίζονται με τέχνη ή επικοινωνία.

9 Οκτωβρίου (Τετάρτη): Η Σελήνη στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα μπορεί να προκαλέσει σύγχυση και αναποφασιστικότητα, ειδικά σε θέματα που αφορούν δημιουργικά σχέδια ή παιδιά. Απόφυγε τις μεγάλες αποφάσεις σήμερα, καθώς η κρίση σου μπορεί να είναι θολή. Καλύτερα να αφήσεις τη μέρα να περάσει χωρίς να πιέσεις καταστάσεις.

10 Οκτωβρίου (Πέμπτη): Η Σελήνη στον Αιγόκερω φέρνει προσοχή σε θέματα καθημερινότητας και εργασίας. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο μπορεί να φέρει εσωτερικές συγκρούσεις και άγχος για τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις ή την υγεία. Αν είσαι Λέων του τέλους του 2ου δεκαημέρου, ίσως νιώσεις περισσότερη πίεση, αλλά με σωστή οργάνωση θα μπορέσεις να αντιμετωπίσεις τα ζητήματα που σε απασχολούν.

11 Οκτωβρίου (Παρασκευή): Η παρουσία της Σελήνης στον Αιγόκερω και η σύνοδός της με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει έντονες καταστάσεις στον χώρο εργασίας σου. Προσπάθησε να αποφύγεις χειριστικές συμπεριφορές, είτε από τους άλλους είτε από εσένα, καθώς οι εντάσεις μπορεί να κορυφωθούν. Εάν είσαι στις τελευταίες ημέρες του Λέοντα, η πίεση μπορεί να είναι μεγαλύτερη, αλλά μπορείς να αντεπεξέλθεις με ψυχραιμία.

12 Οκτωβρίου (Σάββατο): Η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει προκλήσεις στις προσωπικές σου σχέσεις, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο του Λέοντα. Μπορεί να αισθανθείς ότι οι σχέσεις σου δοκιμάζονται και ότι η συναισθηματική σου ανάγκη για σύνδεση έρχεται σε αντίθεση με την ανάγκη για ανεξαρτησία. Προσπάθησε να βρεις τη χρυσή τομή και να μην επιτρέψεις στις διαφορές να σε αποσταθεροποιήσουν.

13 Οκτωβρίου (Κυριακή): Ο Ερμής από το Ζυγό σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, προκαλώντας εντάσεις στην επικοινωνία με άτομα του περιβάλλοντός σου. Εάν ανήκεις στις τελευταίες μέρες του ζωδίου, πρόσεξε να μην μπεις σε παιχνίδια δύναμης ή αντιπαραθέσεις που μπορεί να καταλήξουν σε δυσάρεστες συνέπειες. Καλό θα ήταν να αποφύγεις τις λεκτικές συγκρούσεις και να επικεντρωθείς σε ήρεμες συζητήσεις.

Αυτή η εβδομάδα για τον Λέοντα φέρνει έντονα συναισθήματα, ιδιαίτερα στα ερωτικά σου, ενώ οι σχέσεις και τα επαγγελματικά σου ίσως δοκιμαστούν. Οι πρώτες μέρες της εβδομάδας είναι ευνοϊκές για διασκέδαση, χαρά και δημιουργικότητα, με την Τρίτη να είναι ιδιαίτερα ερωτική. Ωστόσο, πρόσεξε τις εντάσεις στις προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις, καθώς οι ενέργειες των τελευταίων ημερών της εβδομάδας μπορεί να σε φέρουν σε συγκρούσεις και δυσκολίες.

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο Παρθένου (6 Οκτωβρίου – 13 Οκτωβρίου)

6 Οκτωβρίου (Κυριακή): Η εβδομάδα ξεκινά με κάποιες εντάσεις, κυρίως σε θέματα που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι, λόγω της όψης τετραγώνου Ερμή-Άρη. Μπορεί να υπάρξουν συγκρούσεις ή διαφωνίες με αγαπημένα πρόσωπα, ειδικά αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Πρόσεξε επίσης τη φυσική σου κατάσταση και απόφυγε βιαστικές κινήσεις που μπορεί να προκαλέσουν μικροατυχήματα.

7 Οκτωβρίου (Δευτέρα): Η Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να σε κάνει να επικεντρωθείς περισσότερο σε θέματα που αφορούν το σπίτι και τις οικογενειακές υποχρεώσεις. Η ενέργειά σου στρέφεται στη διαχείριση της καθημερινότητας, αλλά καλό θα ήταν να αφιερώσεις χρόνο και στον εαυτό σου για να αποφύγεις το άγχος που μπορεί να προκύψει από τις υποχρεώσεις.

8 Οκτωβρίου (Τρίτη): Αυτή η μέρα είναι ευνοϊκή για την επικοινωνία και τις σχέσεις σου, καθώς η όψη τριγώνου Ερμή-Δία σε βοηθά να εκφραστείς με ευχάριστο και θετικό τρόπο. Εάν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο, μπορείς να περιμένεις ευχάριστες ειδήσεις και νέες επαγγελματικές ή προσωπικές ευκαιρίες. Η μέρα είναι ιδανική για να κάνεις σημαντικές συζητήσεις ή να ξεκινήσεις νέα σχέδια.

9 Οκτωβρίου (Τετάρτη): Η Σελήνη από τον Τοξότη σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να προκαλέσει σύγχυση, ιδιαίτερα στις σχέσεις σου με συνεργάτες ή κοντινά άτομα. Μπορεί να υπάρξουν παρανοήσεις ή λάθη στην επικοινωνία, γι’ αυτό καλύτερα να αποφύγεις τις μεγάλες αποφάσεις σήμερα. Η μέρα είναι καλή για περισυλλογή και ενδοσκόπηση, αλλά όχι για βιαστικές ενέργειες.

10 Οκτωβρίου (Πέμπτη): Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε κάνει πιο σοβαρό και υπεύθυνο, ενισχύοντας την ανάγκη σου να ασχοληθείς με πρακτικά ζητήματα. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο μπορεί να προκαλέσει κάποια συναισθηματική πίεση ή ένταση, ειδικά αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο. Απόφυγε τις υπερβολές και προτίμησε να οργανώσεις καλύτερα τον χρόνο σου για να αντιμετωπίσεις τις υποχρεώσεις με ηρεμία.

11 Οκτωβρίου (Παρασκευή): Η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω φέρνει ένταση σε θέματα που αφορούν τα προσωπικά σου σχέδια ή τις σχέσεις σου με τα παιδιά, αν είσαι γονέας. Οι συναισθηματικές σου ανάγκες είναι πιο έντονες, αλλά πρέπει να προσέξεις να μην γίνεις χειριστικός ή απαιτητικός με τους γύρω σου. Η μέρα μπορεί να φέρει αλλαγές, αλλά με λίγη αυτοσυγκράτηση μπορείς να τις διαχειριστείς.

12 Οκτωβρίου (Σάββατο): Η Σελήνη στον Υδροχόο στρέφει την προσοχή σου στην καθημερινότητα και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις. Εάν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο, ίσως νιώσεις συναισθηματική πίεση ή άγχος για τα καθημερινά ζητήματα, αλλά είναι σημαντικό να διατηρήσεις τη ψυχραιμία σου. Μην αφήσεις το άγχος να σε καταβάλει και φρόντισε να βρεις χρόνο για ξεκούραση.

13 Οκτωβρίου (Κυριακή): Ο Ερμής από το Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω φέρνει εντάσεις στην επικοινωνία και πιθανές διαφωνίες με άτομα του περιβάλλοντός σου. Προσπάθησε να αποφύγεις τις συγκρούσεις και να μην παρασυρθείς σε χειριστικές συμπεριφορές. Αντίθετα, προτίμησε να είσαι ξεκάθαρος στις συζητήσεις σου και να εκφράσεις τις απόψεις σου με ήρεμο τρόπο.

Αυτή η εβδομάδα για την Παρθένο φέρνει ευκαιρίες για επικοινωνία και προσωπικές επιτυχίες, ιδιαίτερα στις 8 Οκτωβρίου. Ωστόσο, πρόσεξε τις εντάσεις και τις παρεξηγήσεις που μπορεί να προκύψουν στις σχέσεις σου, ιδιαίτερα τις ημέρες που η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνα. Με σωστή διαχείριση, μπορείς να αποφύγεις τις εντάσεις και να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται.

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο Ζυγού (6 Οκτωβρίου – 13 Οκτωβρίου)

6 Οκτωβρίου (Κυριακή): Η εβδομάδα ξεκινάει με έντονες εντάσεις, ιδιαίτερα στις οικογενειακές και φιλικές σχέσεις, καθώς η όψη τετραγώνου Ερμή-Άρη σε επηρεάζει άμεσα. Αν έχεις γεννηθεί μετά τα μέσα του 2ου δεκαημέρου, μπορεί να βρεθείς σε εγωιστικές αντιπαραθέσεις και να υπάρξουν διαφωνίες με κοντινά πρόσωπα. Καλό θα ήταν να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις, καθώς υπάρχει κίνδυνος μικροατυχημάτων.

7 Οκτωβρίου (Δευτέρα): Η Σελήνη στον Τοξότη σε κάνει να νιώθεις πιο αισιόδοξος και ανοιχτός στις επικοινωνίες. Είναι μια καλή μέρα για να βγεις και να περάσεις χρόνο με φίλους ή να ασχοληθείς με την επικοινωνία και την επαφή με άλλους ανθρώπους. Μπορείς να απολαύσεις τις συζητήσεις και τις κοινωνικές επαφές χωρίς τις εντάσεις που υπήρχαν την προηγούμενη μέρα.

8 Οκτωβρίου (Τρίτη): Αυτή είναι μια από τις πιο ευνοϊκές ημέρες για εσένα, καθώς η όψη τριγώνου που σχηματίζει ο Ερμής από το ζώδιό σου με τον Δία φέρνει ευχάριστες ειδήσεις και νέες ευκαιρίες, κυρίως στα επαγγελματικά και προσωπικά σου σχέδια. Αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, μπορείς να περιμένεις ευνοϊκές εξελίξεις σε συνεργασίες ή να κάνεις νέες γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν.

9 Οκτωβρίου (Τετάρτη): Η Σελήνη στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσει ασάφεια και θολή κρίση, ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν επικοινωνίες ή επαγγελματικές συναλλαγές. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις σήμερα και φρόντισε να είσαι προσεκτικός με τις πληροφορίες που λαμβάνεις, καθώς μπορεί να μην είναι αξιόπιστες.

10 Οκτωβρίου (Πέμπτη): Η Σελήνη στον Αιγόκερω φέρνει στην επιφάνεια θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το ζώδιό σου μπορεί να προκαλέσει συναισθηματικές συγκρούσεις ή ένταση σε οικογενειακές καταστάσεις. Αν ανήκεις στο τέλος του 2ου δεκαημέρου, μπορεί να νιώσεις πίεση από τις ευθύνες που προκύπτουν και να χρειαστεί να κάνεις κάποιες δύσκολες επιλογές.

11 Οκτωβρίου (Παρασκευή): Η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω φέρνει έντονες καταστάσεις στην οικογένεια ή στο σπίτι. Αν έχεις γεννηθεί στις τελευταίες ημέρες του Ζυγού, μπορεί να υπάρξουν χειριστικές συμπεριφορές ή εξουσιαστικά παιχνίδια στις σχέσεις σου. Είναι σημαντικό να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να αποφύγεις να εμπλακείς σε καταστάσεις που θα μπορούσαν να σε εξαντλήσουν συναισθηματικά.

12 Οκτωβρίου (Σάββατο): Η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει μια πιο ανάλαφρη και χαρούμενη διάθεση, ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν τις ερωτικές και δημιουργικές σου δραστηριότητες. Αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο του Ζυγού, αυτή η μέρα είναι ιδανική για να περάσεις όμορφα με τον σύντροφό σου ή να ασχοληθείς με τα χόμπι και τα ενδιαφέροντά σου. Απόλαυσε τις θετικές ενέργειες της ημέρας και χαλάρωσε.

13 Οκτωβρίου (Κυριακή): Ο Ερμής από το ζώδιό σου σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, φέρνοντας εντάσεις στις επικοινωνίες σου με κοντινά πρόσωπα. Αν ανήκεις στις τελευταίες ημέρες του Ζυγού, ίσως αντιμετωπίσεις δυσκολίες στις συζητήσεις και στις διαπραγματεύσεις, καθώς μπορεί να υπάρξουν χειριστικές συμπεριφορές ή εκρήξεις. Προσπάθησε να διατηρήσεις τον έλεγχο και να αποφύγεις τις έντονες αντιπαραθέσεις.

Αυτή η εβδομάδα για τον Ζυγό φέρνει σημαντικές ευκαιρίες στην επικοινωνία και στις συνεργασίες σου, ιδιαίτερα την Τρίτη, με ευχάριστες ειδήσεις και νέες γνωριμίες να εμφανίζονται. Ωστόσο, οι εντάσεις στις οικογενειακές και φιλικές σου σχέσεις μπορεί να είναι έντονες κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, και θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός με το πώς διαχειρίζεσαι τις καταστάσεις, ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας. Προσπάθησε να αποφύγεις τις λεκτικές συγκρούσεις και να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και συνεργασίες.

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο Σκορπιού (6 Οκτωβρίου – 13 Οκτωβρίου)

6 Οκτωβρίου (Κυριακή): Η εβδομάδα ξεκινά με κάποια ένταση, ιδιαίτερα στις σχέσεις σου με κοντινά πρόσωπα, λόγω της όψης τετραγώνου Ερμή-Άρη. Μπορεί να υπάρξουν αντιπαραθέσεις ή παρεξηγήσεις, ιδιαίτερα σε οικογενειακές ή φιλικές συζητήσεις. Κράτησε την ψυχραιμία σου και προσπάθησε να αποφύγεις βιαστικές αντιδράσεις που μπορεί να προκαλέσουν επιπλέον εντάσεις.

7 Οκτωβρίου (Δευτέρα): Η Σελήνη στον Τοξότη στρέφει την προσοχή σου σε οικονομικά ζητήματα. Μπορεί να σε απασχολήσουν θέματα που αφορούν οικονομικές συμφωνίες ή επενδύσεις. Είναι καλή μέρα για να επανεξετάσεις τον οικονομικό σου προγραμματισμό, αλλά απόφυγε βιαστικές αποφάσεις ή υπερβολικές δαπάνες.

8 Οκτωβρίου (Τρίτη): Αυτή είναι μια από τις πιο ερωτικές και τυχερές ημέρες για εσένα. Η τριγωνική όψη που σχηματίζει η Αφροδίτη από το ζώδιό σου με τον Άρη φέρνει έντονο πάθος στις σχέσεις σου και την ευκαιρία για νέες γνωριμίες. Αν είσαι σε σχέση, αυτή η ημέρα υπόσχεται έντονες ερωτικές στιγμές και ανανέωση. Οι σχέσεις σου με το σύντροφο ή με ένα νέο πρόσωπο μπορεί να πάρουν μια θετική και παθιασμένη τροπή.

9 Οκτωβρίου (Τετάρτη): Η Σελήνη από τον Τοξότη σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να φέρει σύγχυση και αναποφασιστικότητα στα ερωτικά και τα οικονομικά σου. Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις ή τις μεγάλες επενδύσεις, καθώς η κρίση σου ίσως είναι θολή. Είναι καλύτερο να αφήσεις τη μέρα να περάσει και να σκεφτείς πιο καθαρά σε άλλη στιγμή.

10 Οκτωβρίου (Πέμπτη): Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε φέρνει σε μια πιο οργανωμένη και πρακτική διάθεση, ιδανική για να επικεντρωθείς στις επικοινωνίες και τις συζητήσεις σου. Ωστόσο, το τετράγωνο με τον Ήλιο μπορεί να φέρει κάποια ένταση σε θέματα επικοινωνίας, ιδιαίτερα με αδέλφια ή κοντινούς συγγενείς. Πρόσεξε πώς διαχειρίζεσαι τις λέξεις σου, για να αποφύγεις τυχόν παρεξηγήσεις.

11 Οκτωβρίου (Παρασκευή): Η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει έντονες καταστάσεις στις επικοινωνίες σου. Αν ανήκεις στις τελευταίες μέρες του ζωδίου, ίσως νιώσεις την ανάγκη να επιβληθείς ή να ελέγξεις καταστάσεις. Καλό θα ήταν να αποφύγεις τις χειριστικές συμπεριφορές και να δώσεις χώρο στους άλλους να εκφραστούν.

12 Οκτωβρίου (Σάββατο): Η Σελήνη στον Υδροχόο στρέφει την προσοχή σου στα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας. Αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο του Σκορπιού, μπορεί να νιώσεις μεγαλύτερη πίεση από οικογενειακές υποχρεώσεις ή ευθύνες. Προσπάθησε να βρεις ισορροπία ανάμεσα στις προσωπικές σου ανάγκες και στις απαιτήσεις της οικογένειας.

13 Οκτωβρίου (Κυριακή): Ο Ερμής από το Ζυγό σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, φέρνοντας έντονες σκέψεις και βαθύτερες συζητήσεις. Αν ανήκεις στις τελευταίες ημέρες του Σκορπιού, ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσεις δυσκολίες στην επικοινωνία ή να υπάρξουν χειριστικές συμπεριφορές από εσένα ή τους άλλους. Πρόσεξε να μην παρασυρθείς σε παιχνίδια εξουσίας και επιδίωξε να κρατήσεις τις ισορροπίες στις σχέσεις σου.

Αυτή η εβδομάδα για τον Σκορπιό φέρνει έντονα ερωτικά συναισθήματα, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της Τρίτης, όπου η Αφροδίτη σε ευνοεί. Ωστόσο, οι εντάσεις στην επικοινωνία και οι χειριστικές τάσεις μπορεί να προκαλέσουν δυσκολίες στις σχέσεις σου. Πρόσεξε τις παρεξηγήσεις και τις αντιπαραθέσεις, ιδιαίτερα στις οικογενειακές και προσωπικές σου σχέσεις. Με τη σωστή διαχείριση, μπορείς να εκμεταλλευτείς τις θετικές ενέργειες της εβδομάδας και να αποφύγεις τις παγίδες.

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο Τοξότη (6 Οκτωβρίου – 13 Οκτωβρίου)

6 Οκτωβρίου (Κυριακή): Η εβδομάδα ξεκινά με έντονες εντάσεις στις επικοινωνίες σου λόγω της όψης τετραγώνου Ερμή-Άρη. Ειδικά αν έχεις γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου, μπορεί να βρεθείς σε αντιπαραθέσεις με κοντινά σου άτομα ή φίλους. Πρόσεξε τις εγωιστικές αντιδράσεις και προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, αποφεύγοντας τις βιαστικές αποφάσεις και κινήσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε μικροατυχήματα.

7 Οκτωβρίου (Δευτέρα): Η Σελήνη στο ζώδιό σου φέρνει ενέργεια και αισιοδοξία, δίνοντάς σου την ευκαιρία να ασχοληθείς με προσωπικά θέματα και στόχους. Αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο, θα νιώσεις μια έντονη ανάγκη να επικεντρωθείς στον εαυτό σου και να πάρεις αποφάσεις που αφορούν την προσωπική σου εξέλιξη. Η μέρα είναι καλή για να προχωρήσεις σε νέα ξεκινήματα.

8 Οκτωβρίου (Τρίτη): Αυτή είναι μια από τις πιο τυχερές και ερωτικές ημέρες για εσένα. Η όψη τριγώνου Ερμή-Δία φέρνει ευχάριστες ειδήσεις και νέες επαγγελματικές ή προσωπικές ευκαιρίες. Αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο, οι σχέσεις σου με άλλους ευνοούνται, και η ημέρα μπορεί να φέρει νέες γνωριμίες ή ευκαιρίες συνεργασίας που θα σε ενθουσιάσουν.

9 Οκτωβρίου (Τετάρτη): Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσει σύγχυση και ασάφεια σε θέματα που αφορούν τις προσωπικές σου επιδιώξεις. Καλό θα είναι να αποφύγεις μεγάλες αποφάσεις ή ενέργειες που απαιτούν καθαρή κρίση, καθώς η ημέρα μπορεί να φέρει παρανοήσεις και θολές καταστάσεις. Είναι καλύτερα να χαλαρώσεις και να αφήσεις τα σημαντικά για μια άλλη στιγμή.

10 Οκτωβρίου (Πέμπτη): Η Σελήνη στον Αιγόκερω φέρνει την προσοχή σου στα οικονομικά και τις υλικές σου υποχρεώσεις. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο μπορεί να δημιουργήσει εσωτερικές συγκρούσεις ή ανασφάλειες για την οικονομική σου κατάσταση. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, μπορεί να νιώσεις πίεση από οικονομικές υποχρεώσεις ή ευθύνες, αλλά η υπομονή και η σωστή διαχείριση θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις.

11 Οκτωβρίου (Παρασκευή): Η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω φέρνει ένταση στα οικονομικά σου. Είναι πιθανό να βρεθείς σε δύσκολες διαπραγματεύσεις ή να αντιμετωπίσεις χειριστικές συμπεριφορές από τρίτους σε οικονομικά θέματα. Καλό θα ήταν να αποφύγεις να αναλάβεις ρίσκα και να μείνεις ψύχραιμος σε κάθε δύσκολη κατάσταση που μπορεί να προκύψει.

12 Οκτωβρίου (Σάββατο): Η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει θετική ενέργεια στις επικοινωνίες σου και σου δίνει την ευκαιρία να συζητήσεις θέματα που σε απασχολούν με φίλους ή συνεργάτες. Αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο του Τοξότη, είναι μια καλή μέρα για να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο και να βρεις λύσεις σε θέματα που απαιτούν συνεργασία και ανοιχτή επικοινωνία.

13 Οκτωβρίου (Κυριακή): Ο Ερμής από το Ζυγό σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, φέρνοντας ένταση στις επικοινωνίες και τις φιλίες σου. Αν ανήκεις στις τελευταίες ημέρες του Τοξότη, είναι πιθανό να βρεθείς σε δύσκολες συζητήσεις ή να αντιμετωπίσεις δυσκολίες στην επικοινωνία με φίλους ή συνεργάτες. Πρόσεξε τη λεκτική αντιπαράθεση και προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου.

Αυτή η εβδομάδα για τον Τοξότη φέρνει έντονη ενέργεια και ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και συνεργασίες, ιδιαίτερα την Τρίτη, όταν οι πλανητικές όψεις σε ευνοούν στα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου. Ωστόσο, πρόσεξε τις οικονομικές εντάσεις που μπορεί να προκύψουν, ειδικά προς το τέλος της εβδομάδας. Μην βιαστείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, και προσπάθησε να διατηρήσεις τον έλεγχο στις επικοινωνίες σου, αποφεύγοντας τις συγκρούσεις και τις παρεξηγήσεις.

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο Αιγόκερω (6 Οκτωβρίου – 13 Οκτωβρίου)

6 Οκτωβρίου (Κυριακή): Η εβδομάδα ξεκινάει με εντάσεις, ιδιαίτερα σε οικογενειακές σχέσεις ή επαγγελματικές υποχρεώσεις, λόγω της όψης τετραγώνου Ερμή-Άρη. Αν έχεις γεννηθεί μετά τα μέσα του 2ου δεκαημέρου, μπορεί να νιώσεις πίεση και ένταση, καθώς οι υποχρεώσεις αυξάνονται και οι διαφωνίες μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους. Πρόσεξε τις παρορμητικές αντιδράσεις και τις εντάσεις στο οικογενειακό σου περιβάλλον.

7 Οκτωβρίου (Δευτέρα): Η Σελήνη στον Τοξότη φέρνει μια πιο εσωστρεφή διάθεση, και ίσως νιώσεις την ανάγκη να απομονωθείς για λίγο και να επανεξετάσεις κάποια θέματα που σε απασχολούν. Είναι καλή μέρα για περισυλλογή και εσωτερική δουλειά, χωρίς να επιβαρυνθείς με εξωτερικές πιέσεις. Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις και άφησε τα σημαντικά ζητήματα για αργότερα.

8 Οκτωβρίου (Τρίτη): Η ημέρα αυτή είναι αρκετά θετική, καθώς η τριγωνική όψη Ερμή-Δία φέρνει ευκαιρίες για επαγγελματικές συνεργασίες ή προσωπικές επιτυχίες. Εάν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, είναι μια καλή στιγμή για να προχωρήσεις σε νέες συμφωνίες ή να εξετάσεις επαγγελματικές προτάσεις. Η αισιοδοξία σου και η θετική ενέργεια που έχεις θα σε βοηθήσουν να κάνεις σημαντικά βήματα μπροστά.

9 Οκτωβρίου (Τετάρτη): Η Σελήνη από τον Τοξότη σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα μπορεί να προκαλέσει σύγχυση και ανασφάλεια, ιδιαίτερα σε προσωπικά και ψυχολογικά ζητήματα. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις σήμερα, καθώς η κρίση σου μπορεί να είναι θολή. Είναι καλύτερο να αφήσεις τη μέρα να περάσει χωρίς μεγάλες κινήσεις και να επικεντρωθείς σε εσωτερική ισορροπία.

10 Οκτωβρίου (Πέμπτη): Η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιό σου, φέρνοντας συναισθηματική ενέργεια και ένταση. Το τετράγωνο με τον Ήλιο μπορεί να προκαλέσει εσωτερική σύγχυση και άγχος σχετικά με το μέλλον και τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Αν ανήκεις στο τέλος του 2ου δεκαημέρου, μπορεί να νιώσεις μεγαλύτερη πίεση από τις περιστάσεις, αλλά με υπομονή μπορείς να χειριστείς τις καταστάσεις με επιτυχία.

11 Οκτωβρίου (Παρασκευή): Η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου φέρνει έντονα συναισθήματα και βαθιές αλλαγές. Μπορεί να νιώσεις την ανάγκη για προσωπική μεταμόρφωση ή να αντιμετωπίσεις καταστάσεις που απαιτούν εσωτερική δύναμη και αποφασιστικότητα. Αν ανήκεις στις τελευταίες ημέρες του Αιγόκερου, η επιρροή αυτή θα είναι πιο έντονη, και ίσως βρεθείς να αντιμετωπίζεις κρίσιμα ζητήματα στις προσωπικές σου σχέσεις ή στην καριέρα σου.

12 Οκτωβρίου (Σάββατο): Η Σελήνη στον Υδροχόο στρέφει την προσοχή σου στα οικονομικά σου και σε θέματα υλικών πόρων. Είναι μια καλή μέρα για να ασχοληθείς με οικονομικές υποθέσεις ή να αναζητήσεις λύσεις σε οικονομικές δυσκολίες. Αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο, ίσως νιώσεις την ανάγκη να επανεξετάσεις τις προτεραιότητές σου και να προσαρμοστείς σε νέες οικονομικές συνθήκες.

13 Οκτωβρίου (Κυριακή): Ο Ερμής από το Ζυγό σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, προκαλώντας ένταση στις επαγγελματικές σου σχέσεις και συνεργασίες. Εάν ανήκεις στις τελευταίες ημέρες του Αιγόκερου, πρόσεξε τις επικοινωνίες σου, καθώς μπορεί να υπάρξουν λεκτικές συγκρούσεις ή παιχνίδια εξουσίας. Απόφυγε τις χειριστικές συμπεριφορές και επικεντρώσου στο να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου στις δύσκολες συζητήσεις.

Αυτή η εβδομάδα για τον Αιγόκερω φέρνει έντονες συναισθηματικές καταστάσεις και προκλήσεις στις προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις. Οι μέρες από την Πέμπτη και μετά είναι φορτισμένες με έντονα συναισθήματα, ενώ η Τρίτη είναι ιδανική για να προχωρήσεις σε επαγγελματικές συνεργασίες ή να εκμεταλλευτείς νέες ευκαιρίες. Πρόσεξε τις εντάσεις και τις χειριστικές συμπεριφορές, ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας, και επικεντρώσου στο να διατηρήσεις την ισορροπία σου.

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο Υδροχόου (6 Οκτωβρίου – 13 Οκτωβρίου)

6 Οκτωβρίου (Κυριακή): Η εβδομάδα ξεκινά με εντάσεις στις επικοινωνίες και στις φιλικές σχέσεις, λόγω της όψης τετραγώνου Ερμή-Άρη. Μπορεί να υπάρξουν διαφωνίες ή αντιπαραθέσεις με φίλους ή κοντινά σου άτομα, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο. Κράτησε την ψυχραιμία σου και προσπάθησε να μην παρασυρθείς σε εγωιστικές αντιδράσεις. Επίσης, πρόσεξε τις βιαστικές κινήσεις, καθώς υπάρχει κίνδυνος μικροατυχημάτων.

7 Οκτωβρίου (Δευτέρα): Η Σελήνη στον Τοξότη φέρνει θετική ενέργεια στις κοινωνικές σου σχέσεις. Είναι μια καλή μέρα για να βγεις, να δεις φίλους ή να συμμετάσχεις σε ομαδικές δραστηριότητες. Η αισιοδοξία και η επικοινωνιακή σου διάθεση θα σε βοηθήσουν να λύσεις παρεξηγήσεις και να προχωρήσεις μπροστά με σχέδια που αφορούν τον κοινωνικό σου κύκλο.

8 Οκτωβρίου (Τρίτη): Η ημέρα αυτή είναι αρκετά ευνοϊκή, καθώς η τριγωνική όψη Ερμή-Δία φέρνει ευχάριστες ειδήσεις και νέες επαγγελματικές ή προσωπικές ευκαιρίες. Εάν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, μπορείς να εκμεταλλευτείς αυτή τη θετική ενέργεια για να προχωρήσεις με νέα σχέδια, συνεργασίες ή να κάνεις σημαντικές γνωριμίες. Είναι μια εξαιρετική μέρα για να αναδείξεις τα ταλέντα σου και να βελτιώσεις τις επαγγελματικές σου σχέσεις.

9 Οκτωβρίου (Τετάρτη): Η Σελήνη στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα μπορεί να φέρει σύγχυση σε οικονομικά ή προσωπικά ζητήματα. Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά οικονομικές συμφωνίες ή επενδύσεις. Η μέρα μπορεί να σε κάνει να νιώσεις ανασφάλεια, γι’ αυτό προτίμησε να αφήσεις τα σημαντικά ζητήματα για άλλη στιγμή, όταν η κρίση σου θα είναι πιο καθαρή.

10 Οκτωβρίου (Πέμπτη): Η Σελήνη στον Αιγόκερω φέρνει μια πιο εσωστρεφή διάθεση, και ίσως νιώσεις την ανάγκη να αποσυρθείς για λίγο και να επανεξετάσεις κάποια θέματα που σε απασχολούν. Το τετράγωνο με τον Ήλιο μπορεί να φέρει εσωτερική ένταση και άγχος σχετικά με το μέλλον και τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Απόφυγε να βάλεις πολλή πίεση στον εαυτό σου και προσπάθησε να βρεις λίγο χρόνο για χαλάρωση.

11 Οκτωβρίου (Παρασκευή): Η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει έντονα συναισθήματα και βαθύτερες ανησυχίες στην επιφάνεια. Αν έχεις καταπιεσμένα συναισθήματα, μπορεί να βγουν στην επιφάνεια και να σε προκαλέσουν εσωτερική αναταραχή. Πρόσεξε τις σκέψεις σου και μην αφήσεις αρνητικά συναισθήματα να επηρεάσουν τη διάθεσή σου. Είναι καλή στιγμή για εσωτερική ανάλυση και συναισθηματική αποτοξίνωση.

12 Οκτωβρίου (Σάββατο): Η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιό σου, φέρνοντας θετική ενέργεια και αυξημένη αυτοπεποίθηση. Αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο του Υδροχόου, θα νιώσεις την ανάγκη να βγεις, να κοινωνικοποιηθείς και να αναδείξεις τα ταλέντα σου. Είναι μια καλή μέρα για να κάνεις νέα ξεκινήματα, να αναλάβεις πρωτοβουλίες ή να βάλεις σε εφαρμογή σχέδια που αφορούν την προσωπική σου ανάπτυξη.

13 Οκτωβρίου (Κυριακή): Ο Ερμής από το Ζυγό σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, προκαλώντας εντάσεις στις επικοινωνίες σου, ιδιαίτερα με κοντινά πρόσωπα ή συνεργάτες. Αν ανήκεις στις τελευταίες μέρες του Υδροχόου, πρόσεξε τις λεκτικές αντιπαραθέσεις και τις διαμάχες για ζητήματα εξουσίας. Καλό θα ήταν να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να προσπαθήσεις να αποφύγεις τις συγκρούσεις που μπορεί να κλονίσουν τις σχέσεις σου.

Αυτή η εβδομάδα για τον Υδροχόο φέρνει έντονες κοινωνικές ευκαιρίες και νέες γνωριμίες, ιδιαίτερα την Τρίτη, όταν οι πλανητικές όψεις σε ευνοούν στα επαγγελματικά και τις συνεργασίες σου. Ωστόσο, πρόσεξε τις εντάσεις και τις παρανοήσεις, ιδιαίτερα την Τετάρτη και την Κυριακή, που μπορεί να προκαλέσουν διαφωνίες στις προσωπικές ή επαγγελματικές σου σχέσεις. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και εκμεταλλεύσου τις ευνοϊκές ημέρες για να προωθήσεις τα σχέδιά σου.

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο Ιχθύων (6 Οκτωβρίου – 13 Οκτωβρίου)

6 Οκτωβρίου (Κυριακή): Η εβδομάδα ξεκινάει με εντάσεις, κυρίως στις επαγγελματικές και οικογενειακές σου σχέσεις, λόγω της όψης τετραγώνου Ερμή-Άρη. Είναι πιθανό να υπάρξουν διαφωνίες ή αντιπαραθέσεις, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο. Πρόσεξε τις παρορμητικές αντιδράσεις και προσπάθησε να μην αφήσεις το άγχος ή τις εντάσεις να σε επηρεάσουν αρνητικά.

7 Οκτωβρίου (Δευτέρα): Η Σελήνη στον Τοξότη στρέφει την προσοχή σου στα επαγγελματικά ζητήματα και τις ευθύνες σου. Είναι καλή μέρα για να επικεντρωθείς στους στόχους σου και να οργανώσεις τη δουλειά σου. Πρόσεξε, όμως, να μην αφήσεις το άγχος να σε καταβάλει. Αν εργάζεσαι πάνω σε ένα σημαντικό έργο, η ημέρα προσφέρεται για να κάνεις σημαντική πρόοδο.

8 Οκτωβρίου (Τρίτη): Αυτή είναι μια πολύ τυχερή και ερωτική ημέρα για εσένα. Η τριγωνική όψη Αφροδίτης-Άρη φέρνει πάθος και ευκαιρίες για ερωτικές στιγμές. Αν ανήκεις στο τέλος του 2ου δεκαημέρου, μπορείς να περιμένεις έντονες στιγμές με το σύντροφό σου ή ακόμα και μια νέα γνωριμία. Επίσης, οι σχέσεις με συνεργάτες ευνοούνται, και μπορεί να παρουσιαστούν νέες επαγγελματικές ευκαιρίες.

9 Οκτωβρίου (Τετάρτη): Η Σελήνη από τον Τοξότη σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στο ζώδιό σου μπορεί να θολώσει την κρίση σου, δημιουργώντας σύγχυση σε επαγγελματικά ή προσωπικά ζητήματα. Πρόσεξε την τάση για παραπλανήσεις ή αυταπάτες, καθώς η σημερινή ημέρα δεν είναι κατάλληλη για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Άφησε τις μεγάλες αποφάσεις για αργότερα.

10 Οκτωβρίου (Πέμπτη): Η Σελήνη στον Αιγόκερω φέρνει μια πιο ρεαλιστική και οργανωτική διάθεση, και θα σε βοηθήσει να επανέλθεις σε ισορροπία μετά την ασάφεια της προηγούμενης ημέρας. Είναι καλή μέρα για να ασχοληθείς με στόχους και ομάδες, καθώς και για να αναζητήσεις συνεργασίες που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια.

11 Οκτωβρίου (Παρασκευή): Η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω φέρνει έντονα συναισθήματα και πιθανές αλλαγές στις φιλικές ή ομαδικές σχέσεις. Μπορεί να χρειαστεί να αναθεωρήσεις τις προτεραιότητές σου ή να επανεξετάσεις κάποιες συνεργασίες. Αν νιώσεις πίεση, προσπάθησε να μην εμπλακείς σε χειριστικές συμπεριφορές και να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου.

12 Οκτωβρίου (Σάββατο): Η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να στραφείς προς τον εαυτό σου και να ασχοληθείς με εσωτερικά ζητήματα και την ψυχική σου ηρεμία. Είναι μια καλή μέρα για περισυλλογή και απομόνωση, αν το χρειάζεσαι, προκειμένου να ξεκουραστείς και να ανασυγκροτηθείς. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να βιαστεί να πάρει αποφάσεις, άφησε τη μέρα να περάσει με ηρεμία.

13 Οκτωβρίου (Κυριακή): Ο Ερμής από το Ζυγό σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, προκαλώντας ένταση στις επικοινωνίες με φίλους ή συνεργάτες. Εάν ανήκεις στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου, πρόσεξε τις λεκτικές αντιπαραθέσεις και τις διαφωνίες που μπορεί να προκύψουν. Είναι σημαντικό να αποφύγεις χειριστικές συμπεριφορές και να προσπαθήσεις να κρατήσεις τον έλεγχο στις συζητήσεις σου.

Αυτή η εβδομάδα για τους Ιχθύες φέρνει έντονες ερωτικές και επαγγελματικές ευκαιρίες, ιδιαίτερα την Τρίτη, όταν η Αφροδίτη ευνοεί τις σχέσεις σου. Ωστόσο, οι εντάσεις στις επικοινωνίες και η ασάφεια μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα τις υπόλοιπες μέρες, ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας. Είναι σημαντικό να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να αποφύγεις τις παρανοήσεις και τις συγκρούσεις, δίνοντας βάση στην οργάνωση και τη ρεαλιστική σκέψη.



Συνεντεύξεις

© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 8686 0,79€/1' από σταθερό ( με ΦΠΑ+ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘ.ΤΗΛ/ΝΙΑΣ) και 0,82€1'απο κινητό (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος κινητής τηλ/νιας 12%,15%,18%η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ/σμου προ ΦΠΑ)
Για υποδείξεις -παραπονα τηλ. 2142148020 Mediatel ΤΚ 11524 Λ.Κηφισιας 125-127 Αθήνα

875 5000 455 από σταθερό είναι 0,79€/1' και από κινητό 0,82€/1''**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV ∞
Κλήση 875 876 8686