23 Σεπτεμβρίου: Τα Ναι και τα Όχι της Ημέρας – Αξιοποιήστε τις Αστρολογικές Ενέργειες

Oroskopos.tv


23 Σεπτεμβρίου: Τα Ναι και τα Όχι της Ημέρας – Αξιοποιήστε τις Αστρολογικές Ενέργειες

 
 

Τα ΝΑΙ της 23ης Σεπτεμβρίου:

  1. Ναι στην ενδοσκόπηση: Οι όψεις της Σελήνης με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο ευνοούν την εσωτερική δουλειά, την επεξεργασία συναισθημάτων και την προσωπική μεταμόρφωση.
  2. Ναι στην αυτογνωσία: Η ημέρα προσφέρει ευκαιρίες για να κατανοήσετε καλύτερα τα συναισθήματά σας και να δουλέψετε πάνω στις εσωτερικές σας ανασφάλειες.
  3. Ναι στη συναισθηματική αποφόρτιση: Είναι ιδανική μέρα για να απελευθερωθείτε από παλιές συναισθηματικές πληγές, ειδικά μέσα από βαθιά εσωτερική ανασκόπηση.
  4. Ναι στην ειλικρινή επικοινωνία: Οι όψεις με τον Βόρειο Δεσμό ενθαρρύνουν τις θετικές συζητήσεις που προάγουν την κατανόηση και τη διαύγεια στις σχέσεις.
  5. Ναι στην προσαρμογή: Αποδεχτείτε τις αλλαγές και τις νέες καταστάσεις, δείχνοντας ευελιξία και προσαρμοστικότητα.

Τα ΟΧΙ της 23ης Σεπτεμβρίου:

  1. Όχι στις παρορμητικές αποφάσεις: Οι ενέργειες της ημέρας δεν ευνοούν βιαστικές κινήσεις, ειδικά όσον αφορά οικονομικά ή συναισθηματικά θέματα.
  2. Όχι στην εμμονή με το παρελθόν: Αποφύγετε να προσκολληθείτε σε παλιά τραύματα ή καταστάσεις που σας κρατούν πίσω.
  3. Όχι στις συναισθηματικές συγκρούσεις: Οι δύσκολες όψεις μπορεί να εντείνουν την ένταση στις σχέσεις, οπότε προσπαθήστε να αποφύγετε άσκοπες διαμάχες.
  4. Όχι στην υπερβολική αυστηρότητα: Μην είστε πολύ σκληροί με τον εαυτό σας ή τους άλλους, ειδικά σε θέματα που απαιτούν συναισθηματική ευαισθησία.
  5. Όχι στην αναβλητικότητα: Ενώ οι όψεις απαιτούν σοβαρότητα και αυτοσυγκέντρωση, μην αφήνετε τις ευκαιρίες να χαθούν λόγω δισταγμού


Συνεντεύξεις

© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 5000 455 από σταθερό είναι 0,79€/1' και από κινητό 0,82€/1''**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV ∞
Κλήση 8755000455