Αστρολογικές Προβλέψεις 21 Σεπτεμβρίου: Συναισθηματικές Προκλήσεις και Ευκαιρίες Ισορροπίας

Oroskopos.tv


Αστρολογικές Προβλέψεις 21 Σεπτεμβρίου: Συναισθηματικές Προκλήσεις και Ευκαιρίες Ισορροπίας

 

☽ ⚻ ⚸ Σελήνη Χιαστί με Λίλιθ (Σελήνη στις 9° Ταύρου 15′, Λίλιθ στις 9° Ζυγού 15′ στις 03:01 πμ)

Η χιαστί όψη (quincunx) είναι μία πτυχή έντασης και αναπροσαρμογής. Η Σελήνη στον Ταύρο βρίσκεται σε σύγκρουση με την σκοτεινή και μυστηριώδη ενέργεια της Λίλιθ στον Ζυγό. Η χιαστί όψη υποδηλώνει ότι συναισθηματικά μπορεί να νιώθουμε εκτός ισορροπίας, κυρίως σε θέματα που αφορούν τις σχέσεις ή τα συναισθηματικά μας όρια. Πρέπει να βρούμε νέους τρόπους διαχείρισης αυτών των συναισθημάτων και καταστάσεων.

☉︎ ☍ ♆ Ήλιος Αντίθεση με Ποσειδώνα (Ήλιος στις 28° Παρθένου 30′, Ποσειδώνας στις 28° Ιχθύων 30′ στις 03:16 πμ)

Η αντίθεση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα δημιουργεί σύγχυση, ψευδαισθήσεις και μια τάση να παραβλέπουμε την πραγματικότητα. Η ενέργεια του Ήλιου στην Παρθένο επικεντρώνεται στη λογική και την πρακτικότητα, ενώ ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς μας τραβάει σε έναν κόσμο ονείρων και φαντασιώσεων. Είναι πιθανό να νιώθουμε αποπροσανατολισμένοι ή να μην μπορούμε να διακρίνουμε τα αληθινά από τα ψεύτικα. Είναι σημαντικό να αποφεύγουμε τις ψευδαισθήσεις και να προσέχουμε για εξιδανικεύσεις που μπορεί να μας μπερδέψουν.

☽ ⚹ ♂ Σελήνη Εξάγωνο με Άρη (Σελήνη στις 9° Ταύρου 25′, Άρης στις 9° Καρκίνου 25′ στις 03:17 πμ)

Το εξάγωνο μεταξύ Σελήνης και Άρη είναι μια όψη που φέρνει θετική δράση και κίνητρα. Η συναισθηματική μας ενέργεια (Σελήνη στον Ταύρο) είναι καλά εναρμονισμένη με την αποφασιστικότητα και το θάρρος του Άρη στον Καρκίνο. Θα νιώσουμε πιο δυναμικοί και έτοιμοι να αναλάβουμε πρωτοβουλίες, ειδικά σε θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια ή την προσωπική μας ασφάλεια.

☽ ∠ ♆ Σελήνη Ημιτετράγωνο με Ποσειδώνα (Σελήνη στις 13° Ταύρου 30′, Ποσειδώνας στις 28° Ιχθύων 30′ στις 09:57 πμ)

Το ημιτετράγωνο είναι μια μικρή όψη έντασης, και με τον Ποσειδώνα εμπλεκόμενο, μπορεί να υπάρχει μια ελαφριά θολούρα στο συναίσθημα. Μπορεί να αισθανόμαστε κάπως αποπροσανατολισμένοι ή να δυσκολευόμαστε να κατανοήσουμε πλήρως τα συναισθήματά μας. Προσέξτε για παραπλανήσεις ή υπερβολικές ευαισθησίες που μπορεί να προκύψουν, ιδιαίτερα αν έχετε την τάση να βλέπετε τα πράγματα με ρομαντικά φίλτρα.

☉︎ ⚼ ☽ Ήλιος Sesquiquadrate με Σελήνη (Ήλιος στις 28° Παρθένου 48′, Σελήνη στις 13° Ταύρου 48′ στις 10:26 πμ)

Η sesquiquadrate όψη είναι μια δυναμική γωνία που φέρνει κάποια δυσκολία και πρόκληση. Αυτή η όψη μεταξύ Ήλιου και Σελήνης υποδηλώνει μια εσωτερική σύγκρουση ανάμεσα σε αυτό που θέλουμε (Ήλιος) και σε αυτό που νιώθουμε (Σελήνη). Μπορεί να υπάρχει μια αίσθηση ανικανοποίητου ή να πρέπει να εργαστούμε σκληρότερα για να συμβιβάσουμε τις πρακτικές μας επιθυμίες με τις συναισθηματικές μας ανάγκες.

☿ ☐ ♃ Ερμής Τετράγωνο με Δία (Ερμής στις 20° Παρθένου 48′, Δίας στις 20° Διδύμων 48′ στις 11:49 πμ)

Το τετράγωνο μεταξύ Ερμή και Δία μπορεί να προκαλέσει υπερβολές στον τρόπο που σκέφτεστε ή εκφράζεστε. Μπορεί να είμαστε υπερβολικά αισιόδοξοι ή να υποτιμάμε τις λεπτομέρειες, ειδικά όταν πρόκειται για επικοινωνία ή σκέψη. Η Παρθένος είναι προσεκτική και αναλυτική, ενώ οι Δίδυμοι έχουν την τάση να επικεντρώνονται σε πολλές κατευθύνσεις ταυτόχρονα. Προσοχή στις υπερβολές και στη διασπορά της ενέργειάς σας.

☽ ⚹ ♄ Σελήνη Εξάγωνο με Κρόνο (Σελήνη στις 15° Ταύρου 1′, Κρόνος στις 15° Ιχθύων 1′ στις 12:27 μμ)

Το εξάγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Κρόνο φέρνει μια ενέργεια σταθερότητας και συναισθηματικής ωριμότητας. Η Σελήνη στον Ταύρο δίνει πρακτικότητα και σταθερότητα, ενώ ο Κρόνος στους Ιχθύες μας βοηθά να δομήσουμε την ευαισθησία μας με υπευθυνότητα. Αυτή η όψη ενισχύει τη λήψη σοβαρών αποφάσεων και μας ενθαρρύνει να είμαστε υπομονετικοί και μεθοδικοί στην αντιμετώπιση συναισθηματικών ή επαγγελματικών ζητημάτων. Είναι καλή στιγμή για δέσμευση και σταθεροποίηση, κυρίως σε ζητήματα που αφορούν τα υλικά και τα συναισθηματικά θέματα.

☽ bQ ⚸ Σελήνη Bi quintile με Λίλιθ (Σελήνη στις 15° Ταύρου 18′, Λίλιθ στις 9° Ζυγού 18′ στις 12:54 μμ)

Το bi-quintile είναι μια όψη που φέρνει δημιουργική και ασυνήθιστη ενέργεια. Η σύνδεση της Σελήνης με τη Λίλιθ μπορεί να μας φέρει αντιμέτωπους με βαθύτερα, καταπιεσμένα συναισθήματα ή ανομολόγητες επιθυμίες. Αυτή η όψη μπορεί να μας βοηθήσει να προσεγγίσουμε τα πιο σκοτεινά ή άβολα μέρη του ψυχισμού μας με έναν δημιουργικό τρόπο, αλλά μπορεί να φέρει και τάσεις για επανάσταση ή μη-συμβατική συμπεριφορά.

☽ ⚺ ♃ Σελήνη Ημιεξάγωνο με Δία (Σελήνη στις 20° Ταύρου 49′, Δίας στις 20° Διδύμων 49′ στις 10:02 μμ)

Το ημιεξάγωνο είναι μια όψη ήπιας συνειδητοποίησης. Το ημιεξάγωνο μεταξύ Σελήνης και Δία μπορεί να φέρει μια ελαφριά συναισθηματική διέγερση και επιθυμία για επέκταση. Μπορεί να νιώθουμε έτοιμοι να αναζητήσουμε ευκαιρίες για να διευρύνουμε τις γνώσεις ή τις σχέσεις μας, αλλά με έναν ήρεμο και σταθερό τρόπο. Αυτή η όψη ενθαρρύνει μικρά, αλλά θετικά βήματα προς την πρόοδο, κυρίως σε ζητήματα που αφορούν τις κοινωνικές και πνευματικές μας επιδιώξεις.

☽ ∠ ☊ Σελήνη Ημιτετράγωνο με Βόρειο Δεσμό (Σελήνη στις 21° Ταύρου 38′, Βόρειος Δεσμός στις 6° Κριού 38′ στις 11:23 μμ)

Το ημιτετράγωνο μεταξύ Σελήνης και Βόρειου Δεσμού μπορεί να φέρει μικρές εντάσεις που αφορούν την κατεύθυνση που πρέπει να πάρουμε στη ζωή μας. Ίσως νιώσουμε ότι υπάρχουν εσωτερικές συγκρούσεις ή αμφιβολίες σχετικά με το μέλλον ή με το μονοπάτι που ακολουθούμε. Αυτή η όψη μας ωθεί να αναθεωρήσουμε τις επιλογές μας και να βρούμε έναν τρόπο να εναρμονίσουμε τις συναισθηματικές μας ανάγκες με το κάλεσμα της ψυχής μας.

☽ △ ☿ Σελήνη Τρίγωνο με Ερμή (Σελήνη στις 21° Ταύρου 42′, Ερμής στις 21° Παρθένου 42′ στις 11:30 μμ)

Το τρίγωνο μεταξύ Σελήνης και Ερμή είναι μια πολύ θετική όψη για την επικοινωνία. Η Σελήνη στον Ταύρο μας δίνει πρακτικότητα και γείωση, ενώ ο Ερμής στην Παρθένο ευνοεί την καθαρή σκέψη και την ακρίβεια. Αυτή η όψη βοηθά στη σαφήνεια της έκφρασης των συναισθημάτων μας και στη λήψη αποφάσεων. Είναι ιδανική στιγμή για να επικοινωνήσουμε τις ανάγκες μας ή για να κάνουμε ουσιαστικές συζητήσεις που απαιτούν λογική και συναίσθημα.

♀ ⚻ ♆ Αφροδίτη Χιαστί με Ποσειδώνα (Αφροδίτη στις 28° Ζυγού 29′, Ποσειδώνας στις 28° Ιχθύων 29′ στις 11:53 μμ)

Η χιαστί όψη μεταξύ Αφροδίτης και Ποσειδώνα φέρνει μια αίσθηση ανισορροπίας στον τομέα των σχέσεων και των επιθυμιών μας. Η Αφροδίτη στον Ζυγό αναζητά αρμονία και ισορροπία, ενώ ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς συνδέεται με τα όνειρα και τις φαντασιώσεις. Αυτή η όψη μπορεί να δημιουργήσει παρανοήσεις στις σχέσεις ή να μας κάνει να εξιδανικεύουμε καταστάσεις και ανθρώπους. Είναι σημαντικό να έχουμε ρεαλιστικές προσδοκίες και να μην πέφτουμε σε παγίδες ψευδαισθήσεων ή απογοήτευσης.

 

Η ημέρα της 21 Σεπτεμβρίου φέρνει μια ποικιλία συναισθηματικών και διανοητικών εντάσεων, που απαιτούν προσοχή στη διαχείριση της ενέργειάς μας. Οι αστρολογικές όψεις ενδέχεται να φέρουν θολούρα, παρανοήσεις ή συναισθηματικές προκλήσεις, ιδιαίτερα στις σχέσεις και την επικοινωνία. Ωστόσο, με τη σωστή προσαρμογή και εξισορρόπηση των επιρροών, μπορούμε να επιτύχουμε δράση και να δούμε τα πράγματα με καθαρό μάτι. Η θετική επιρροή του Κρόνου και του Ερμή θα μας βοηθήσει να διαχειριστούμε τις καταστάσεις με ωριμότητα και λογική, ενώ οι πιο πνευματικές και συναισθηματικές όψεις μάς καλούν να είμαστε προσεκτικοί σε φαντασιώσεις ή εξιδανικεύσεις. Πρόκειται για μια μέρα που προσφέρει ευκαιρίες για κατανόηση του εαυτού μας και των σχέσεών μας, αλλά απαιτεί προσεκτική προσέγγιση και αυτογνωσία.



Συνεντεύξεις

© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 5000 455 από σταθερό είναι 0,79€/1' και από κινητό 0,82€/1''**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV ∞
Κλήση 8755000455