Πώς να Προσελκύσετε Χρήματα σε 10 Βήματα με τον Νόμο της Έλξης

Oroskopos.tv


Πώς να αποκτήσεις χρήματα σε 10 Βήματα με την βοήθεια του Νόμου της Έλξης

 

 

Σύμφωνα με τον Νόμο της Έλξης, μπορείς να προσελκύσεις ό,τι προσπαθείς να εκδηλώσεις με συνέπεια και συνοχή. Όμως, υπάρχουν διάφοροι λόγοι που μπορεί να εμποδίσουν κάποιους από το να προσελκύσουν χρήματα με επιτυχία.

Τι Μπορεί να σε Εμποδίσει; 

Πολλοί δυσκολεύονται να κάνουν manifest τα  χρήματα επειδή τα αντιλαμβάνονται ως πηγή άγχους και αρνητικών συναισθημάτων. Ο βασικός κανόνας για να επιτύχεις είναι να διατηρήσεις μια θετική και εμπιστευτική στάση απέναντι στον Νόμο της Έλξης.

10 Βήματα για Manifest  Χρημάτων

  1. Καθορισμός Σκοπού: Γίνε σαφής σχετικά με το γιατί χρειάζεσαι τα χρήματα. Κατάγραψε συγκεκριμένα πράγματα που θέλεις να αποκτήσεις με αυτά.

  1. Αποφάσισε Πόσα Χρήματα Χρειάζεσαι: Καθόρισε ένα συγκεκριμένο ποσό, βασισμένο στις ανάγκες σου.

  1. Απαλλάξου από περιοριστικές σκέψεις: Παραδείγματα περιλαμβάνουν ότι «το χρήμα είναι σπάνιο» ή «είναι δύσκολο να γίνεις πλούσιος». Απελευθέρωσε αυτά τα πιστεύω γιατί δεν θα σε βοηθήσουν καθόλου.

  1. Συμπεριφέρσου σαν να είσαι ήδη πλούσιος: Δράσε σαν να έχεις ήδη τα χρήματα που θέλεις. Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις υπερβολικά, αλλά να αρχίσεις να απολαμβάνεις πολυτέλειες που μπορείς.

  1. Πίστευε ότι τα χρήματα είναι κάτι καλό: Χρησιμοποίησε θετικές φράσεις που σου δίνουν την επιβεβαίωση, όπως «Μπορώ να έχω ό,τι θέλω χωρίς άγχος.»

  1. Φτιάξε έναν πίνακα ονείρων με τα χρήματα που θα αποκτήσεις: Δημιούργησε έναν πίνακα με εικόνες που απεικονίζουν τα όνειρά σου. Κάτι τέτοιο θα σε βοηθήσει να πετύχεις τον σκοπό σου εφόσον θα βλέπεις σε οπτικοποιημένη μορφή αυτό που θες να αποκτήσεις.

  1. Ενίσχυσε τη διαδικασία οραματισμού: Πρόσθεσε αισθητικές λεπτομέρειες στον οραματισμό σου. Τι μυρίζεις, βλέπεις, ή αγγίζεις όταν φαντάζεσαι την οικονομική επιτυχία;

  1. Μύρισε χρήματα: Μυρίζοντας χρήματα, συντονίζεσαι με την πραγματικότητά τους. Είναι μια άσκηση που σε συνδέει καλύτερα με τον σκοπό σου.

  1. Μάθε τι σημαίνει να έχεις χρήματα: Γράψε θετικές φράσεις γύρω από το τι σημαίνει για σένα το χρήμα.

  1. Νιώσε Ευγνωμοσύνη για τα Χρήματα που έχεις: Κατέγραψε σε ένα ημερολόγιο τις ευλογίες που σου έχουν φέρει τα χρήματα στο παρελθόν.

Αν διατηρείς θετική στάση και εφαρμόζεις αυτές τις τεχνικές καθημερινά, μπορείς να εκδηλώσεις την αφθονία στη ζωή σου.



Συνεντεύξεις

© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 5000 455 από σταθερό είναι 0,79€/1' και από κινητό 0,82€/1''**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV ∞
Κλήση 8755000455