Που Προτιμά να Κάνει Σεξ το Κάθε Ζώδιο; Ανακαλύψτε τα Ιδανικά Μέρη για Κάθε Ζώδιο!

Oroskopos.tv


Που Προτιμά να Κάνει Σεξ το Κάθε Ζώδιο; Ανακαλύψτε τα Ιδανικά Μέρη για Κάθε Ζώδιο!

Κάθε ζώδιο έχει τις δικές του φαντασιώσεις και προτιμήσεις όταν πρόκειται για το πού προτιμά να κάνει σεξ. Άλλοι προτιμούν την άνεση του σπιτιού τους, ενώ κάποιοι άλλοι λατρεύουν την ένταση του δημόσιου χώρου.

Ας δούμε ποιο είναι το ιδανικό μέρος για σεξ για κάθε ζώδιο!

Κριός

Οι Κριοί είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό, λατρεύουν να σπάνε ταμπού και να παίζουν με τους κανόνες. Γι’ αυτό, ιδανικά μέρη για σεξ είναι σε δημόσιες τουαλέτες, μέσα σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο ή ακόμα και στο μπαλκόνι. Τους αρέσει η ένταση του απαγορευμένου!

Ταύρος

Οι Ταύροι εκτιμούν την πολυτέλεια και την άνεση. Το καλύτερο μέρος για να κάνουν σεξ είναι σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο ή σε ένα μέρος γεμάτο άνεση, όπως ένα κρεβάτι με σατέν σεντόνια και μια μπανιέρα με αφρόλουτρο. Λατρεύουν την αισθησιακή ατμόσφαιρα και τις ανέσεις.

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι αγαπούν την περιπέτεια και την εξερεύνηση, γι’ αυτό τους ταιριάζει ένα μέρος όπου μπορούν να διασκεδάσουν χωρίς διακοπές, όπως ένα απομονωμένο σπίτι στο δάσος ή ακόμα και ένα δωμάτιο γεμάτο μαξιλάρια για απόλυτη χαλάρωση.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος αισθάνεται ασφαλής και χαλαρός μόνο όταν βρίσκεται σε έναν χώρο που γνωρίζει καλά. Το σπίτι είναι το ιδανικό μέρος για σεξ, καθώς η άνεση και η ζεστασιά τον βοηθούν να αφεθεί και να απολαύσει τη στιγμή.

Λέων

Λατρεύουν το δράμα και την προσοχή. Ο Λέων προτιμά μέρη όπου υπάρχει πιθανότητα να τον δουν, όπως μια παραλία ή ένα σεξ κλαμπ. Η ιδέα του να είναι το επίκεντρο τον ενθουσιάζει και τον κάνει να αισθάνεται ζωντανός.

Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι λάτρεις της καθαριότητας και της τάξης. Ένα κρεβάτι με φρεσκοπλυμένα λευκά σεντόνια ή ένα κομψό bed and breakfast είναι τα ιδανικά μέρη. Προσέχουν πολύ την υγιεινή και προτιμούν να είναι απόλυτα καθαροί πριν ξεκινήσουν.

Ζυγός

Οι Ζυγοί αγαπούν την αισθητική και την ισορροπία. Ένα κρεβάτι με καθρέφτες γύρω τους ή πάνω από το κεφαλάρι είναι ιδανικό, γιατί τους αρέσει να βλέπουν τον εαυτό τους, αλλά και τον παρτενέρ τους κατά τη διάρκεια.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι τολμηροί και παθιασμένοι, οπότε προτιμούν μέρη όπου μπορούν να εξερευνήσουν τη σκοτεινή τους πλευρά, όπως ένα μπουντρούμι ή ένας χώρος BDSM. Αν θέλουν κάτι πιο προσωπικό, ένα δωμάτιο με κόκκινα και μαύρα στοιχεία θα τους ενθουσιάσει.

Τοξότης

Οι Τοξότες λατρεύουν τη φύση και την ελευθερία. Το καλύτερο μέρος για να κάνουν σεξ είναι στη φύση, όπως σε ένα δάσος, σε ένα λιβάδι κάτω από τον έναστρο ουρανό ή σε μια ερημική παραλία. Η περιπέτεια στη φύση τους αναζωογονεί.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι προτιμούν την ιδιωτικότητα και την ηρεμία. Ένα χαλαρό Σαββατοκύριακο σε ένα σπα ή ένα απομονωμένο θέρετρο είναι ιδανικά για να αφήσουν την πίεση της καθημερινότητας πίσω τους και να απολαύσουν προσωπικές στιγμές.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι είναι γνωστοί για την αντισυμβατικότητα τους. Τους ταιριάζουν μέρη που μπορούν να πειραματιστούν, όπως ένα AirBnB με πολλά διαφορετικά δωμάτια ή ένας χώρος γεμάτος ανατροπές. Οτιδήποτε ξεφεύγει από τα συνηθισμένα τους ενθουσιάζει.

Ιχθύς

Οι Ιχθύς έχουν μια βαθιά σύνδεση με το νερό, γι’ αυτό αγαπούν το σ3ξ σε μέρη με νερό, όπως μια πισίνα, ένα τζακούζι ή ακόμα και τη θάλασσα. Ένα αχνιστό ντους είναι το ιδανικό σκηνικό για τους Ιχθύς, όπου μπορούν να απολαύσουν την αίσθηση του νερού και της έντασης.

Αυτές είναι οι αγαπημένες τοποθεσίες για κάθε ζώδιο, βάσει της προσωπικότητας και των προτιμήσεών τους!



Συνεντεύξεις

© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 5000 455 από σταθερό είναι 0,79€/1' και από κινητό 0,82€/1''**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV ∞
Κλήση 8755000455