Παρθένος Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο


Κυριακή 20 Οκτωβρίου

Η εβδομάδα ξεκινά με έντονη εσωτερική ανησυχία και προβληματισμούς, καθώς η Σελήνη στους Διδύμους σε αντίθεση με την Αφροδίτη στον Τοξότη φέρνει αναταραχές στην ισορροπία σου. Ίσως νιώσεις την ανάγκη να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, αλλά πρόσεξε να μην παρασυρθείς σε υπερβολικές αντιδράσεις. Οι οικογενειακές υποθέσεις και θέματα που αφορούν το σπίτι ενδέχεται να σε απασχολήσουν περισσότερο.

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου

Η μέρα φέρνει ευκαιρίες για επικοινωνία και συνεργασία. Η Σελήνη στους Διδύμους ενισχύει τη διάθεσή σου για κοινωνικοποίηση και ανταλλαγή ιδεών, κάτι που μπορεί να σε βοηθήσει να λύσεις θέματα που σε απασχολούν. Αν έχεις επαγγελματικά ζητήματα που χρειάζονται συζητήσεις, η ημέρα είναι κατάλληλη για να βρεις κοινό έδαφος και να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Προσοχή όμως, να μην αναλάβεις περισσότερα απ’ όσα μπορείς να διαχειριστείς.

Τρίτη 22 Οκτωβρίου

Η ενέργεια της ημέρας φέρνει την ανάγκη για σταθερότητα και οργάνωση. Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο σε βοηθά να βάλεις τάξη στις σκέψεις σου και να τακτοποιήσεις ζητήματα που χρειάζονται προσοχή. Ωστόσο, η όψη τετραγώνου Ήλιου-Πλούτωνα μπορεί να φέρει συναισθηματικές εντάσεις και συγκρούσεις. Προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να αποφύγεις αντιπαραθέσεις που δεν οδηγούν σε ουσιαστικά αποτελέσματα.

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου

Με την είσοδο του Ήλιου στον Σκορπιό, η επικοινωνία σου γίνεται πιο βαθιά και ουσιαστική. Η μέρα σε καλεί να εστιάσεις στις λεπτομέρειες και να βρεις λύσεις σε προβλήματα που απαιτούν ανάλυση και σκέψη. Μπορείς να προωθήσεις τα σχέδιά σου με μεγαλύτερη προσοχή και ακρίβεια, ενώ οι σχέσεις σου με τους γύρω σου ενισχύονται από την ειλικρίνεια και την ανοιχτή επικοινωνία.

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου

Η σημερινή ημέρα φέρνει την ανάγκη για αλλαγές και πρωτοβουλίες, καθώς ο Άρης από τον Καρκίνο σε εξάγωνο με τον Ουρανό σε ωθεί να κάνεις τολμηρές κινήσεις. Αν υπάρχει κάτι που σκέφτεσαι να αλλάξεις, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το τολμήσεις. Η ενέργεια της ημέρας σε βοηθά να κάνεις πρωτοβουλίες που θα φέρουν θετικά αποτελέσματα, αρκεί να έχεις την αποφασιστικότητα και το θάρρος να το κάνεις.

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου

Η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να ασχοληθείς με την ψυχική σου ηρεμία και την εσωτερική σου ισορροπία. Είναι μια καλή μέρα για να χαλαρώσεις και να αποσυρθείς λίγο από την καθημερινή πίεση. Επίσης, μπορείς να ασχοληθείς με δημιουργικές δραστηριότητες που σε γεμίζουν και να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου. Απόφυγε τις υπερβολές και μην επιτρέψεις σε εξωτερικούς παράγοντες να χαλάσουν τη διάθεσή σου.

Σάββατο 26 Οκτωβρίου

Η ημέρα μπορεί να φέρει αναταραχές και απρόβλεπτες εξελίξεις, καθώς η Σελήνη στον Λέοντα σχηματίζει τετράγωνα με τον Ερμή και τον Ουρανό. Οι ξαφνικές αλλαγές μπορεί να σε αναστατώσουν, αλλά είναι σημαντικό να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Προσπάθησε να αποφύγεις παρορμητικές αποφάσεις και μην επιτρέψεις σε εξωτερικές πιέσεις να σε βγάλουν από τον δρόμο σου. Η μέρα απαιτεί υπομονή και προσοχή.

Κυριακή 27 Οκτωβρίου

Η εβδομάδα κλείνει με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, φέρνοντας την ανάγκη για οργάνωση και βελτίωση της καθημερινότητάς σου. Μπορείς να ασχοληθείς με πρακτικά ζητήματα και να βάλεις τάξη στις εκκρεμότητες που σε απασχολούν. Είναι μια καλή μέρα για να φροντίσεις τον εαυτό σου και την υγεία σου, αλλά και να οργανώσεις τα επόμενα βήματά σου με μεγαλύτερη σαφήνεια και σταθερότητα.



Συνεντεύξεις

© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 8686 0,79€/1' από σταθερό ( με ΦΠΑ+ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘ.ΤΗΛ/ΝΙΑΣ) και 0,82€1'απο κινητό (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος κινητής τηλ/νιας 12%,15%,18%η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ/σμου προ ΦΠΑ)
Για υποδείξεις -παραπονα τηλ. 2142148020 Mediatel ΤΚ 11524 Λ.Κηφισιας 125-127 Αθήνα

875 5000 455 από σταθερό είναι 0,79€/1' και από κινητό 0,82€/1''**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV ∞
Κλήση 875 876 8686