Δίδυμοι Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο


Κυριακή 20 Οκτωβρίου

Η εβδομάδα ξεκινά με έντονη ανάγκη για επικοινωνία και έκφραση, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και σχηματίζει αντίθεση με την Αφροδίτη στον Τοξότη. Αυτό μπορεί να φέρει συναισθηματικές εντάσεις, ειδικά αν νιώθεις ότι οι σχέσεις σου δεν είναι ισορροπημένες. Πρόσεξε να μην παρασυρθείς σε υπερβολές στις αντιδράσεις σου και προσπάθησε να διατηρήσεις έναν πιο ήρεμο και διαλλακτικό τόνο στις συζητήσεις σου.

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου

Η καλή διάθεση και η κοινωνικότητα συνεχίζονται, με τη Σελήνη στους Διδύμους να ενισχύει την επιθυμία σου να επικοινωνήσεις και να συνδεθείς με τους γύρω σου. Η ημέρα προσφέρεται για κοινωνικές επαφές και ανταλλαγή απόψεων. Νέες ιδέες μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο, και θα βρεις λύσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν. Εκμεταλλεύσου την ενέργεια της ημέρας για να προχωρήσεις τις συζητήσεις που χρειάζονται και να εξελίξεις σχέδια.

Τρίτη 22 Οκτωβρίου

Η όψη τριγώνου Ερμή-Κρόνου σε βοηθά να οργανώσεις τις σκέψεις σου και να δώσεις λύσεις σε θέματα που σε απασχολούν. Μπορείς να κλείσεις ανοιχτά ζητήματα και να βάλεις τάξη σε εκκρεμότητες. Ωστόσο, το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα φέρνει εντάσεις και ίσως χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις που δεν είναι εύκολες. Η μέρα σου δίνει την ευκαιρία για ξεκαθαρίσματα, αρκεί να διαχειριστείς τα συναισθήματα σου με ψυχραιμία.

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου

Με την είσοδο του Ήλιου στον Σκορπιό, η προσοχή σου στρέφεται στα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας και στην υγεία σου. Είναι μια καλή στιγμή να οργανώσεις την καθημερινότητά σου και να φροντίσεις τη φυσική σου κατάσταση. Παράλληλα, η ανάγκη σου να βρεις ισορροπία μεταξύ δουλειάς και προσωπικής ζωής γίνεται πιο έντονη, και θα πρέπει να βρεις χρόνο για ξεκούραση.

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου

Ο Άρης σε εξάγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό σε ωθεί να πάρεις πρωτοβουλίες και να κάνεις αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις μπροστά. Είναι η στιγμή να τολμήσεις και να δοκιμάσεις νέες προσεγγίσεις σε θέματα που σε απασχολούν. Η ενέργεια της ημέρας σε ενθαρρύνει να ρισκάρεις με έξυπνες κινήσεις, αλλά φρόντισε να έχεις εξετάσει προσεκτικά τις επιλογές σου πριν δράσεις.

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου

Η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει χαρούμενη διάθεση και ευχάριστες επαφές. Είναι μια καλή μέρα για να αφιερώσεις χρόνο στους φίλους και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Οι συζητήσεις κυλούν ευχάριστα και η ενέργεια της ημέρας σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε γεμίζουν. Απόλαυσε την κοινωνικότητα και την ανεμελιά που προσφέρει η ημέρα, αλλά πρόσεξε να μην παρασυρθείς σε υπερβολές.

Σάββατο 26 Οκτωβρίου

Η ημέρα μπορεί να φέρει ξαφνικές εντάσεις, καθώς η Σελήνη στον Λέοντα σχηματίζει τετράγωνα με τον Ερμή και τον Ουρανό. Προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, ειδικά στις συζητήσεις που μπορεί να φέρουν αντιπαραθέσεις. Μπορεί να υπάρξουν απρόβλεπτες εξελίξεις που θα σε κάνουν να αντιδράσεις παρορμητικά, αλλά είναι σημαντικό να αποφύγεις τις εντάσεις και να σκεφτείς πριν δράσεις.

Κυριακή 27 Οκτωβρίου

Η εβδομάδα κλείνει με τη Σελήνη στην Παρθένο, φέρνοντας την ανάγκη για οργάνωση και τακτοποίηση των υποχρεώσεών σου. Η μέρα σε καλεί να ασχοληθείς με πρακτικά ζητήματα και να βάλεις σε τάξη τις εκκρεμότητες που σε απασχολούν. Μπορείς να εκμεταλλευτείς την ενέργεια της ημέρας για να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις και να προετοιμάσεις τα επόμενα βήματά σου με πιο σταθερές βάσεις.



Συνεντεύξεις

© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 8686 0,79€/1' από σταθερό ( με ΦΠΑ+ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘ.ΤΗΛ/ΝΙΑΣ) και 0,82€1'απο κινητό (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος κινητής τηλ/νιας 12%,15%,18%η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ/σμου προ ΦΠΑ)
Για υποδείξεις -παραπονα τηλ. 2142148020 Mediatel ΤΚ 11524 Λ.Κηφισιας 125-127 Αθήνα

875 5000 455 από σταθερό είναι 0,79€/1' και από κινητό 0,82€/1''**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV ∞
Κλήση 875 876 8686