Κριός 


Κυριακή 20 Οκτωβρίου

Η εβδομάδα ξεκινά με έντονα συναισθήματα και ανάγκη για εξωστρέφεια. Η Σελήνη στους Διδύμους σε αντίθεση με την Αφροδίτη στον Τοξότη σε κάνει να εκφράζεις τα συναισθήματά σου πιο έντονα από το συνηθισμένο. Ίσως νιώσεις την ανάγκη να συζητήσεις θέματα που σε απασχολούν με αγαπημένα πρόσωπα ή να μοιραστείς συναισθήματα που κρατούσες μέσα σου. Πρόσεξε, όμως, να μην παρασυρθείς σε υπερβολές ή βιαστικές αποφάσεις.

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου

Η καλή διάθεση συνεχίζεται, καθώς η Σελήνη στους Διδύμους ενισχύει την επικοινωνία και την κοινωνικότητά σου. Οι συζητήσεις κυλούν ευχάριστα και μπορεί να βρεις λύσεις σε θέματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Η παρουσία του Δία σε ανάδρομη κίνηση ενισχύει την ανάγκη για αναθεώρηση κάποιων σχεδίων, αλλά παράλληλα σου προσφέρει ευκαιρίες να επανεξετάσεις καταστάσεις με θετική προοπτική. Σήμερα μπορείς να βάλεις τάξη σε εκκρεμότητες.

Τρίτη 22 Οκτωβρίου

Η Τρίτη φέρνει την ενέργεια της όψης τριγώνου Ερμή-Κρόνου, που σε βοηθά να οργανώσεις τις σκέψεις σου και να κλείσεις ανοιχτά ζητήματα. Ωστόσο, η ένταση αυξάνεται με την όψη τετραγώνου Ήλιου-Πλούτωνα, η οποία σε ωθεί να κάνεις οριστικά ξεκαθαρίσματα. Η μέρα μπορεί να σου φέρει προκλήσεις, αλλά αυτές οι προκλήσεις είναι απαραίτητες για να βάλεις τέλος σε ό,τι σε κρατά πίσω και να προχωρήσεις μπροστά με μεγαλύτερη σιγουριά.

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου

Με την είσοδο του Ήλιου στον Σκορπιό, η ενέργεια γίνεται πιο έντονη και βαθιά. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να σκεφτείς πιο σοβαρά για τις σχέσεις και τις υποχρεώσεις σου. Η μέρα φέρνει ευκαιρίες να εμβαθύνεις σε ζητήματα που χρειάζονται αναθεώρηση και να βρεις λύσεις που θα σε οδηγήσουν σε μεγαλύτερη σταθερότητα. Μπορείς να νιώσεις πιο ασφαλής με τις αποφάσεις σου, εφόσον αναλάβεις πλήρως την ευθύνη τους.

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου

Η σημερινή ημέρα σε ωθεί να πάρεις τολμηρές πρωτοβουλίες, καθώς ο Άρης και ο Ουρανός συνεργάζονται για να φέρουν καινοτομία και αλλαγές. Αν υπάρχει κάτι που σκέφτεσαι εδώ και καιρό, τώρα είναι η στιγμή να το τολμήσεις. Η ενέργεια της ημέρας σου προσφέρει την ευκαιρία να προχωρήσεις μπροστά, ακόμα κι αν χρειαστεί να ρισκάρεις. Ωστόσο, φρόντισε να είσαι σίγουρος για τις επιλογές σου, χωρίς να βιαστείς.

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου

Η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει αισιοδοξία και ευχάριστες στιγμές. Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να απολαύσεις την παρέα των φίλων και των αγαπημένων σου προσώπων, ενώ η κοινωνικότητα είναι στα ύψη. Είναι επίσης μια μέρα που μπορείς να αφιερώσεις χρόνο σε δραστηριότητες που σε γεμίζουν χαρά. Πρόσεξε όμως να μην παρασυρθείς σε υπερβολές, καθώς η ευφορία της ημέρας μπορεί να σε κάνει να δώσεις περισσότερα από όσα πρέπει.

Σάββατο 26 Οκτωβρίου

Η μέρα μπορεί να φέρει αναταραχές, καθώς η Σελήνη στον Λέοντα σε τετράγωνο με τον Ερμή και τον Ουρανό μπορεί να δημιουργήσει απρόσμενες εντάσεις. Οι συζητήσεις μπορεί να γίνουν πιο φορτισμένες και να υπάρξουν διαφωνίες, ιδιαίτερα αν δεν υπάρχει συνεννόηση. Πρόσεξε τις αντιδράσεις σου, καθώς μπορεί να οδηγηθείς σε ξεσπάσματα ή συγκρούσεις. Προσπάθησε να μείνεις ψύχραιμος και να αποφύγεις τις υπερβολές.

Κυριακή 27 Οκτωβρίου

Η εβδομάδα κλείνει με την Σελήνη στην Παρθένο, που φέρνει την ανάγκη να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις και να βάλεις τάξη σε εκκρεμότητες. Οι συναισθηματικές σου ανάγκες μπορεί να έρθουν σε σύγκρουση με τις πρακτικές σου υποχρεώσεις, αλλά με λίγη υπομονή μπορείς να βρεις την ισορροπία. Είναι μια καλή μέρα για να κάνεις έναν απολογισμό της εβδομάδας και να οργανώσεις καλύτερα τα σχέδιά σου για το μέλλον.



Συνεντεύξεις

© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 8686 0,79€/1' από σταθερό ( με ΦΠΑ+ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘ.ΤΗΛ/ΝΙΑΣ) και 0,82€1'απο κινητό (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος κινητής τηλ/νιας 12%,15%,18%η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ/σμου προ ΦΠΑ)
Για υποδείξεις -παραπονα τηλ. 2142148020 Mediatel ΤΚ 11524 Λ.Κηφισιας 125-127 Αθήνα

875 5000 455 από σταθερό είναι 0,79€/1' και από κινητό 0,82€/1''**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV ∞
Κλήση 875 876 8686