Ποια Ζώδια Είναι Πιο Ανοιχτά στην Εμπειρία του Swinging;

Oroskopos.tv


Ποια Ζώδια Είναι Πιο Ανοιχτά στην Εμπειρία του Swinging; (ανταλλαγής συντρόφων)



Υπάρχουν ζώδια που είναι ανοιχτά στην εξερεύνηση νέων εμπειριών, ειδικά όταν πρόκειται για την ερωτική τους ζωή. Η ιδέα του swinging (ανταλλαγή συντρόφων) δεν σχετίζεται με την απιστία, αλλά είναι μια συνειδητή και αμοιβαία απόφαση των ζευγαριών να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό, ενώ παράλληλα διατηρούν τη σχέση τους ζωντανή και ενδιαφέρουσα. Πρόκειται για μια πρακτική που επιτρέπει στα ζευγάρια να ζήσουν τις φαντασιώσεις τους χωρίς προδοσία και με τη συγκατάθεση όλων των εμπλεκομένων. Ας δούμε ποια ζώδια είναι πιο ανοιχτά σε τέτοιες εμπειρίες, παραμένοντας μακριά από Ποια Ζώδια Είναι Πιο Ανοιχτά στην Εμπειρία του Swinging;ζηλοτυπίες και κτητικές συμπεριφορές.

Κριός

Ο Κριός είναι γεμάτος αυτοπεποίθηση και δεν έχει πρόβλημα να εμπλακεί σε τέτοιες περιπέτειες, αρκεί να υπάρχει συνεννόηση με τον σύντροφό του. Η ανταλλαγή συντρόφων είναι για εκείνον μια νέα πρόκληση που προσθέτει σασπένς στη σχέση, χωρίς να προκαλεί ανασφάλειες. Ο Κριός βλέπει το swinging ως έναν τρόπο να ξεφύγει από τη ρουτίνα και να ανακαλύψει νέα ερωτικά μονοπάτια, φέρνοντας φρεσκάδα στη σχέση του.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι αγαπούν την ποικιλία και την ανανέωση, και είναι αρκετά ανοιχτοί στο να δοκιμάσουν νέες εμπειρίες. Το swinging τους δίνει την ευκαιρία να ικανοποιήσουν την περιέργειά τους και να διατηρήσουν την ερωτική τους ζωή ενδιαφέρουσα. Δεν θεωρούν το swinging απιστία, αλλά μάλλον μια διασκεδαστική περιπέτεια που τους φέρνει πιο κοντά με τον σύντροφό τους, εφόσον υπάρχει απόλυτη συνεννόηση.

Λέων

Ο Λέων λατρεύει την προσοχή και την επιβεβαίωση. Μέσα σε μια εμπειρία ανταλλαγής συντρόφων, ο Λέων θα βρει την ευκαιρία να ενισχύσει την αυτοπεποίθησή του, απολαμβάνοντας τη λατρεία και την προσοχή που του προσφέρουν όλοι οι εμπλεκόμενοι. Η όλη διαδικασία μπορεί να του δώσει μια αίσθηση υπεροχής, και για να είναι ικανοποιημένος, θα πρέπει όλοι γύρω του να τον αντιμετωπίζουν ως κέντρο του παιχνιδιού. Εάν συνδυαστεί με το κατάλληλο role play, ο Λέων θα ενθουσιαστεί ακόμα περισσότερο.

Τοξότης

Ο Τοξότης, γνωστός για την ελευθερία που επιδιώκει στις σχέσεις του, είναι πιθανό να προτιμήσει το swinging ως τρόπο να διατηρήσει την ανεξαρτησία του χωρίς να απιστήσει. Η εναλλαγή συντρόφων για τον Τοξότη μπορεί να είναι ένα συναρπαστικό και απελευθερωτικό μοτίβο, που του επιτρέπει να ζήσει ερωτικές περιπέτειες χωρίς να νιώθει εγκλωβισμένος. Ωστόσο, εάν ο σύντροφός του ζητά περισσότερη σταθερότητα, μπορεί να προκληθούν εντάσεις.



Συνεντεύξεις

© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 5000 455 από σταθερό είναι 0,79€/1' και από κινητό 0,82€/1''**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV ∞
Κλήση 8755000455