Μην Φοβάσαι να Ονειρευτείς Μεγάλα: Μεγάλα Όνειρα, Μεγάλη Ζωή! Οδηγός Επίτευξης Στόχων

Oroskopos.tv


Μην Φοβάσαι να Ονειρευτείς Μεγάλα: Μεγάλα Όνειρα, Μεγάλη Ζωή! Οδηγός Επίτευξης Στόχων

 

Μην  Ονειρεύεσαι Απλά!  – Τόλμησε να κάνεις ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΕΙΡΑ !

Το θλιβερό γεγονός είναι ότι καθώς μεγαλώνουμε, οι φιλοδοξίες μας φαίνεται να μικραίνουν. Τι ονειρευόσουν όταν ήσουν παιδί; Έβλεπες τον εαυτό σου ως κτηνίατρο, μπαλαρίνα, εξερευνητή ή βραβευμένο δημοσιογράφο; Σήμερα, καθώς κάθεσαι στο λεωφορείο πηγαίνοντας στη δουλειά ή χαλαρώνεις στη μπανιέρα μετά από μια μακρά μέρα, τι είδους φανταστικό μέλλον φαντάζεσαι; Είναι μια παθιασμένη σχέση, οικονομική ελευθερία, να τρέχεις τη δική σου επιχείρηση; Πώς συγκρίνεται αυτό με ό,τι έχεις τώρα; Για πάρα πολλούς από εμάς, τα όνειρά μας αρχίζουν να εξαφανίζονται καθώς υποκύπτουμε στην πίεση να είμαστε «ρεαλιστές». Οι στόχοι μας καταλήγουν να μικραίνουν ολοένα και περισσότερο, περιοριζόμενοι από αυτό που μας έχουν κάνει να πιστεύουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε – συνήθως λόγω των δικών τους απογοητεύσεων. Ωστόσο, δεν υπάρχει λόγος να εγκαταλείψουμε τα όνειρά μας. Με την αξιοποίηση των πόρων σου, μπορείς να επανασυνδεθείς μαζί τους και να καθοδηγήσεις τον εαυτό σου σε ένα ζωντανό και εκπληκτικό μέλλον.

  • Άφησε πίσω τις βαθιά ριζωμένες, περιοριστικές πεποιθήσεις που μπλοκάρουν την πρόοδό σου. Έχεις ακούσει ότι δεν πρέπει να ζητάς βοήθεια για να πετύχεις τους στόχους σου ή ότι δεν πρέπει να «ταράζεις τα νερά»/να είσαι υπερβολικά φιλόδοξος; Ίσως σε έχουν κάνει να πιστέψεις ότι το να ξοδεύεις χρήματα σε δημιουργικά έργα είναι «σπατάλη»; Εξέτασε την πηγή αυτών των πεποιθήσεων. Το άτομο που στις φύτεψε ζει τη ζωή, που θέλεις εσύ;
  • Δεν δημιούργησες το όνειρό σου για να σε προκαλεί, αλλά για να πραγματοποιηθεί. Απελευθέρωσε το όνειρό σου από τις προσδοκίες και τους κανόνες των άλλων. Ρώτησε τον εαυτό σου τι θα κρατούσες από τη ζωή σου αυτή τη στιγμή για να το έχεις στη ζωή των ονείρων σου και τι θα άλλαζες. Τώρα, άρχισε να το κάνεις.
  • Επανέλαβε την επαφή με το πάθος σου. Σκέψου το όνειρό σου. Σε ενθουσιάζει και ίσως σε τρομάζει λίγο; Μπίνγκο! Αυτό είναι το αληθινό σου όνειρο. Τα όνειρα μας ζητούν να διευρύνουμε τις ζώνες άνεσής μας – γι’ αυτό αυτό το ελαφρώς τρομακτικό συναίσθημα.
  • Γίνε κινηματογραφικός αστέρας! Σκέψου το όνειρό σου σαν μια ταινία. Είσαι τόσο ο σκηνοθέτης όσο και ο πρωταγωνιστής αυτής της ταινίας. Ξεκίνα φαντάζοντας την πρώτη σκηνή της ταινίας σου, όπου ζεις την πιο καταπληκτική ζωή – ζεις το όνειρό σου! Τώρα, μπορείς να αλλάξεις τοποθεσία, να προσθέσεις περισσότερους «ηθοποιούς». Πού ζεις; Πού είσαι συγκεκριμένα – ίσως στον κήπο σου, σε ένα πάρτι, στη θαλαμηγό σου; Πώς είσαι σε αυτό το σενάριο; Πώς είσαι ντυμένος; Είναι τα μαλλιά ή το μακιγιάζ σου διαφορετικά; Τι αλλαγές έχεις κάνει στην εμφάνισή σου; Με ποιον είσαι; Με τον σύντροφό σου; Τα παιδιά; Φίλους; Ή κάποιον που δεν έχεις γνωρίσει ακόμα; Και τέλος – πώς νιώθεις; Αυτό είναι το πιο σημαντικό μέρος συνδέοντας τα συναισθήματα που νιώθουμε στη φαντασίωση, την κάνουμε ακόμη πιο πραγματική.
  • Κάνε Όνειρα ΜΕΓΑΛΑ. Συχνά περιοριζόμαστε ονειρευόμενοι πολύ μικρά – με βάση αυτό που πιστεύουμε ότι είναι «εφικτό» για εμάς. Ίσως να μην έχεις τους ίδιους στόχους με όταν ήσουν νεότερος – για παράδειγμα, αν είσαι 40 ετών, μπορεί να νιώθεις γελοία να ονειρεύεσαι ότι θα γίνεις μπαλαρίνα τώρα. Αλλά δεν σε εμποδίζει τίποτα από το να μάθεις άλλες μορφές χορού, όπως oriental ή σάλσα και να γίνεις ένας «αστέρας» σε αυτό.

Θυμήσου,  αν το όνειρό σου δεν γίνεται πραγματικότητα, ίσως αυτό συμβαίνει γιατί χρειάζεσαι ένα μεγαλύτερο όνειρο!



Συνεντεύξεις

© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 5000 455 από σταθερό είναι 0,79€/1' και από κινητό 0,82€/1''**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV ∞
Κλήση 8755000455