Σελήνη 25 Αυγούστου: Ενέργειες, Έντονες συναισθηματικές και ψυχικές επιδράσεις για Όλα τα Ζώδια

Oroskopos.tv


Σελήνη 25 Αυγούστου: Ενέργειες, Έντονες συναισθηματικές και ψυχικές επιδράσεις για Όλα τα Ζώδια

Στις 25 Αυγούστου, οι διάφορες όψεις της Σελήνης με τους πλανήτες και τα άλλα ουράνια σώματα διαμορφώνουν την ενέργεια της ημέρας με έντονες συναισθηματικές και ψυχικές επιδράσεις.Η 25η Αυγούστου είναι μια ημέρα με έντονες συναισθηματικές και ψυχικές επιδράσεις. Υπάρχουν ευκαιρίες για εσωτερική θεραπεία, σταθερότητα και κατανόηση στις σχέσεις, αλλά επίσης και προκλήσεις στην επικοινωνία και την ισορροπία μεταξύ συναισθήματος και λογικής.

Ας δούμε πώς επηρεάζουν αυτές οι όψεις την ημέρα:

1. Σελήνη Ημιτετράγωνο Ποσειδώνας (02:54 π.μ.)

Η Σελήνη στον Ταύρο σχηματίζει μια ημιτετράγωνη όψη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Αυτή η όψη φέρνει σύγχυση και θολά συναισθήματα, καθώς ο Ποσειδώνας συχνά αναμιγνύεται με την φαντασία και τις ψευδαισθήσεις. Είναι πιθανό να νιώθουμε μπερδεμένοι ή να βλέπουμε καταστάσεις μέσα από ένα πιο ονειρικό ή μη ρεαλιστικό πρίσμα. Προσέξτε να μην παρασυρθείτε από υπερβολικές φαντασίες ή να μην αγνοήσετε την πραγματικότητα.

2. Σελήνη Εξάγωνο Κρόνος (07:46 π.μ.)

Η Σελήνη σχηματίζει ένα θετικό εξάγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύες. Αυτή η όψη φέρνει σταθερότητα, ωριμότητα και ευθύνη στα συναισθήματά μας. Είναι μια καλή στιγμή για να οργανώσουμε τις υποχρεώσεις μας, να θέσουμε στόχους και να ενισχύσουμε τη δομή στην καθημερινή μας ζωή. Η συναισθηματική πειθαρχία και η ψυχραιμία είναι χαρακτηριστικά αυτής της όψης.

3. Σελήνη Ημιεξάγωνο Δίας (09:40 π.μ.)

Η Σελήνη σχηματίζει μια ημιεξάγωνη όψη με τον Δία στους Διδύμους. Αυτή η όψη ενισχύει την αισιοδοξία και την ευγένεια, αλλά με έναν διακριτικό τρόπο. Μπορεί να νιώσουμε την ανάγκη να επεκτείνουμε τις γνώσεις μας ή να έρθουμε σε επαφή με νέες ιδέες, χωρίς όμως να το κάνουμε με μεγάλη ένταση. Είναι μια καλή στιγμή για μικρές ευχάριστες επαφές.

4. Σελήνη Τετραγωνοειδές Τετράγωνο Λίλιθ (03:02 μ.μ.)

Η Σελήνη σχηματίζει μια πιο τεταμένη όψη με τη Λίλιθ στον Ζυγό. Αυτή η όψη μπορεί να φέρει στην επιφάνεια πιο σκοτεινές πλευρές του εαυτού μας, ειδικά όσον αφορά την αυτονομία και τις επιθυμίες μας. Υπάρχει μια εσωτερική σύγκρουση που μπορεί να δημιουργήσει ανησυχία ή τάση για αντιπαραθέσεις, ιδιαίτερα σε συναισθηματικό επίπεδο.

5. Σελήνη Ημιτετράγωνο Δεσμός (04:24 μ.μ.)

Η Σελήνη σχηματίζει ημιτετράγωνη όψη με τον Βόρειο Δεσμό στον Κριό. Αυτή η όψη φέρνει δυσκολίες στις σχέσεις μας με τους άλλους, ειδικά όσον αφορά την πορεία που ακολουθούμε. Ίσως χρειαστεί να επανεκτιμήσουμε τις επιλογές μας και να προσαρμόσουμε τη στάση μας για να συμβαδίσουμε με το μονοπάτι της ζωής μας.

6. Σελήνη Τετράγωνο Ερμής (04:24 μ.μ.)

Η Σελήνη σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ερμή στον Λέοντα. Αυτή η όψη μπορεί να προκαλέσει δυσκολίες στην επικοινωνία και την κατανόηση. Μπορεί να υπάρχει σύγκρουση ανάμεσα στο συναίσθημα και τη λογική, με αποτέλεσμα παρεξηγήσεις ή απογοητεύσεις στις συνομιλίες μας με τους άλλους.

7. Ερμής Τετραγωνοειδές Τετράγωνο Δεσμός (04:27 μ.μ.)

Ο Ερμής σχηματίζει αυτή την όψη με τον Βόρειο Δεσμό. Είναι μια στιγμή όπου μπορεί να υπάρξει ένταση στην έκφραση της πορείας μας ή στην επικοινωνία των φιλοδοξιών μας. Μπορεί να νιώσουμε ότι πρέπει να προσαρμοστούμε στις απαιτήσεις της ζωής με τρόπο που να μην μας ικανοποιεί πλήρως.

8. Σελήνη Ημιεξάγωνο Χείρωνας (06:10 μ.μ.)

Η Σελήνη σχηματίζει ημιεξάγωνη όψη με τον Χείρωνα στον Κριό. Αυτή η όψη μας φέρνει αντιμέτωπους με συναισθηματικές πληγές του παρελθόντος, προσφέροντας την ευκαιρία για θεραπεία και αυτογνωσία. Είναι μια καλή στιγμή για να εργαστούμε πάνω στη θεραπεία των παλιών μας τραυμάτων.

9. Σελήνη Ημιεξάγωνο Άρης (07:11 μ.μ.)

Η Σελήνη σχηματίζει ημιεξάγωνη όψη με τον Άρη στους Διδύμους. Αυτή η όψη ενισχύει την ενέργειά μας, δίνοντάς μας κίνητρο να αναλάβουμε δράση. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει κάποια ένταση, γι’ αυτό είναι σημαντικό να διοχετεύσουμε αυτή την ενέργεια με θετικό και εποικοδομητικό τρόπο.

10. Σελήνη Τρίγωνο Αφροδίτη (10:03 μ.μ.)

Η Σελήνη σχηματίζει ένα ευνοϊκό τρίγωνο με την Αφροδίτη στην Παρθένο. Αυτή η όψη φέρνει αρμονία στις σχέσεις μας και μας βοηθά να εκφράσουμε την αγάπη και την εκτίμησή μας προς τους άλλους. Είναι ιδανική στιγμή για να καλλιεργήσουμε την τρυφερότητα στις σχέσεις μας και να απολαύσουμε τις όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.



Συνεντεύξεις

© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 5000 455 από σταθερό είναι 0,79€/1' και από κινητό 0,82€/1''**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV ∞
Κλήση 8755000455