Ζώδια και Αντοχή στο Κρεβάτι: Τα Πιο Ανθεκτικά Ζώδια Σύμφωνα με την Αστρολογία

Oroskopos.tv


Ζώδια και Αντοχή στο Κρεβάτι: Τα Πιο Ανθεκτικά Ζώδια Σύμφωνα με την Αστρολογία

 

  • Σκορπιός: Είναι γνωστοί για το πάθος τους και την έντονη σεξουαλικότητά τους. Η αντοχή τους είναι σχεδόν μυθική και η επιθυμία τους για εξερεύνηση είναι ατελείωτη.
  • Ταύρος: Οι Ταύροι είναι αισθησιακοί και απολαμβάνουν τις σωματικές απολαύσεις. Η αντοχή τους συνδυάζεται με μια αργή και σταθερή προσέγγιση, που τους κάνει εξαιρετικούς συντρόφους.
  • Λέων: Οι Λέοντες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και τους αρέσει να είναι στο επίκεντρο της προσοχής. Αυτό το χαρακτηριστικό τους μεταφράζεται σε μια έντονη και παθιασμένη σεξουαλική ζωή.
  • Αιγόκερως: Αν και μπορεί να φαίνονται συγκρατημένοι, οι Αιγόκεροι έχουν μια κρυφή πλευρά που εκφράζεται στο κρεβάτι. Είναι ανθεκτικοί και τους αρέσει να εξερευνούν νέα πράγματα.

Άλλα ζώδια με ιδιαίτερο ταλέντο στο κρεβάτι:

  • Καρκίνος: Οι Καρκίνοι είναι συναισθηματικοί και συνδέονται βαθιά με τον σύντροφό τους. Η σεξουαλικότητά τους είναι έντονη και συνδυάζεται με μια μεγάλη ευαισθησία.
  • Παρθένος: Οι Παρθένοι είναι αναλυτικοί και προσέχουν κάθε λεπτομέρεια. Αυτό το χαρακτηριστικό τους τους κάνει εξαιρετικούς εραστές, καθώς μπορούν να ικανοποιήσουν τον σύντροφό τους με πολλούς τρόπους.
  • Ιχθύες: Οι Ιχθύες είναι ονειροπόλοι και ρομαντικοί. Η σεξουαλικότητά τους είναι έντονα συνδεδεμένη με τα συναισθήματα και την φαντασία.


Συνεντεύξεις

© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 5000 455 από σταθερό είναι 0,79€/1' και από κινητό 0,82€/1''**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV ∞
Κλήση 8755000455