Σελήνη στις 23 Αυγούστου: Αστρολογικές Όψεις που Οδηγούν σε Επίτευξη Στόχων και Συναισθηματική Εξέλιξη

Oroskopos.tv


Σελήνη στις 23 Αυγούστου: Αστρολογικές Όψεις που Οδηγούν σε Επίτευξη Στόχων και Συναισθηματική Εξέλιξη

 

Επίτευξη στόχων και εξέλιξη.

 

Ας αναλύσουμε βήμα-βήμα τις αστρολογικές όψεις για τη Σελήνη στις 23 Αυγούστου και τις πιθανές επιπτώσεις τους. Οι αστρολογικές όψεις περιγράφουν τις γωνίες που σχηματίζουν οι πλανήτες μεταξύ τους στον ουρανό όπου επηρεάζουν τη συμπεριφορά και τα συναισθήματα των ανθρώπων.

 

Οι Όψεις και οι Ερμηνείες τους

  • Ήλιος με Σελήνη σε οψη 135 μοίρες: Αυτή η όψη συχνά υποδηλώνει εσωτερική σύγκρουση, ένταση μεταξύ του συνειδητού (Ήλιος) και του ασυνείδητου (Σελήνη). Μπορεί να προκαλέσει συναισθηματικές αναταράξεις, αβεβαιότητα και την ανάγκη για ισορροπία.
  • Σελήνη σε ημιεξάγωνο με Κρόνο: Αυτή η όψη μπορεί να φέρει περιορισμούς στα συναισθήματα, ανησυχίες για την ασφάλεια και την ανάγκη για δομή. Ωστόσο, μπορεί επίσης να ενθαρρύνει την πειθαρχία και την υπομονή.
  • Σελήνη σε εξάγωνο με Δία και Άρη: Αυτές οι αρμονικές όψεις υποδηλώνουν αισιοδοξία, ενέργεια και θάρρος. Μπορεί να υπάρξει μια αίσθηση ευεξίας και επιτυχίας.
  • Σελήνη σε χιαστί με Αφροδίτη: Αυτή η όψη μπορεί να φέρει συναισθηματικές αναταράξεις στις σχέσεις, ζήλια και ανταγωνισμό. Ωστόσο, μπορεί επίσης να ενθαρρύνει την καλλιτεχνική έκφραση.
  • Σελήνη σε τρίγωνο με Ερμή: Αυτή η αρμονική όψη υποδηλώνει καλή επικοινωνία, ευφυΐα και ευκινησία. Μπορεί να υπάρξει μια τάση για μάθηση και ανταλλαγή ιδεών.
  • Σελήνη σε σύνοδο με Χείρωνα: Αυτή η όψη μπορεί να φέρει συναισθηματικές πληγές από το παρελθόν που αναδύονται στην επιφάνεια. Ωστόσο, μπορεί επίσης να ενθαρρύνει την επούλωση και την αυτοθεραπεία.
  • Σελήνη σε ημιεξάγωνο με Ουρανό: Αυτή η όψη μπορεί να φέρνει ξαφνικές αλλαγές στις συναισθηματικές αντιδράσεις, ανεξαρτησία και πρωτοτυπία.

 

Συνολική Ερμηνεία

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Χείρωνα υποδηλώνει μια έντονη ανάγκη για συναισθηματική επούλωση. Οι άλλες όψεις της Σελήνης ενισχύουν αυτή την ανάγκη, καθώς φέρνουν τόσο αρμονικές όσο και τεταμένες ενέργειες.

 

Πώς μας επηρεάζει αυτό εμάς στις 23 Αυγούστου;

  • Συναισθηματική μεταβλητότητα: Μπορεί να υπάρξει μια τάση για γρήγορες αλλαγές στα συναισθήματα, από την ευφορία στην απογοήτευση.
  • Ανάγκη για αυτοφροντίδα: Η εστίαση στην αυτοθεραπεία και την αναζήτηση εσωτερικής ισορροπίας είναι σημαντική.
  • Κοινωνικές αλληλεπιδράσεις: Οι σχέσεις μπορεί να είναι έντονες και απαιτητικές, αλλά και δημιουργικές.
  • Καλλιτεχνική έκφραση: Μπορεί να υπάρξει μια αυξημένη ανάγκη για δημιουργική έκφραση ως τρόπος επεξεργασίας των συναισθημάτων.

Οι όψεις όμως αυτές επειδή οι περισσότερες είναι βοηθητικές μας υπόσχονται μια μέρα που υπάρχει δυναμική, εξέλιξη και μπορεί να μας φέρει κοντά στους στόχους μας.



Συνεντεύξεις

© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 5000 455 από σταθερό είναι 0,79€/1' και από κινητό 0,82€/1''**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV ∞
Κλήση 8755000455