Όψεις Σελήνης 22 Αυγούστου: Ερμηνεία και Επιπτώσεις

Oroskopos.tv


Όψεις Σελήνης 22 Αυγούστου: Ερμηνεία και Επιπτώσεις

Έντονα μεταμορφωτικά συναισθήματα.

Η Σελήνη, ως κυβερνήτης των συναισθημάτων και των ενστίκτων μας, όταν εμπλέκεται σε πολλές όψεις όπως αυτές  δημιουργεί ένα πλούσιο και πολυεπίπεδο αστρολογικό τοπίο. Ας αναλύσουμε κάθε όψη χωριστά και στη συνέχεια ας προσπαθήσουμε να συνθέσουμε μια ολιστική εικόνα της πιθανής επίδρασής της:

Οι Κύριες Όψεις 

  • Σελήνη σε σύνοδο με Ποσειδώνα: Αυτή η σύνοδος ενισχύει τη φαντασία, την ενσυναίσθηση και την ευαισθησία. Μπορεί να φέρει έντονες εμπειρίες ονείρου, έμπνευση και μια τάση για εξιδανίκευση. Ωστόσο, μπορεί επίσης να οδηγήσει σε σύγχυση, απάτη ή ακόμα και κατάθλιψη αν δεν την διαχειριστείτε σωστά.
  • Ήλιος χιαστί Σελήνη: Αυτή η όψη υποδηλώνει μια ένταση μεταξύ του προσωπικού μας εαυτού (Ήλιος) και των συναισθημάτων μας (Σελήνη). Μπορεί να οδηγήσει σε εσωτερικές συγκρούσεις και την ανάγκη για ισορροπία μεταξύ των δύο.
  • Σελήνη εξάγωνο Πλούτωνας: Αυτή η αρμονική όψη ενισχύει την ψυχική δύναμη, τη βαθιά συναισθηματική σύνδεση και την ικανότητα για μεταμόρφωση.
  • Σελήνη διπλό πεντάγωνο Ερμής/Ήλιος: Αυτές οι όψεις υποδηλώνουν μια περίοδο έντονης επικοινωνίας και ανταλλαγής ιδεών, αλλά και μια τάση για υπερβολική ανάλυση των συναισθημάτων.
  • Σελήνη πεντάγωνο Δίας/Άρης/Πλούτωνας: Αυτές οι όψεις ενισχύουν την αυτοπεποίθηση, την επιθυμία για επέκταση και την ικανότητα για δράση. Ωστόσο, υπάρχει κίνδυνος υπερβολής και παρορμητικότητας.
  • Σελήνη αντίθεση Λίλιθ: Αυτή η όψη υποδηλώνει μια έντονη εσωτερική σύγκρουση και την ανάγκη για θεραπεία παλαιών τραυμάτων.
  • Σελήνη σύνοδος με Βόρειο Δεσμό: Αυτή η σύνοδος υποδηλώνει μια περίοδο σημαντικών εξελίξεων και την ανάγκη να ακολουθήσουμε τη μοίρα μας.
  • Σελήνη 135 μοίρες όψη με Ερμή: Αυτή η όψη μπορεί να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις και δυσκολίες στην επικοινωνία.
  • Σελήνη ημιτετραγωνο Ουρανός: Αυτή η όψη υποδηλώνει μια περίοδο αναταραχής και απροσδόκητων γεγονότων.

Πώς Μας Επηρεάζει;

Συνολικά, οι όψεις της Σελήνης στις 22 Αυγούστου δημιουργούν ένα περίπλοκο και δυναμικό αστρολογικό τοπίο. Μπορούμε να περιμένουμε μια περίοδο έντονων συναισθημάτων, εσωτερικής αναζήτησης και μεταμόρφωσης. Η επικοινωνία θα είναι σημαντική, αλλά θα πρέπει να προσέξουμε τις παρεξηγήσεις. Είναι μια καλή στιγμή για να εξερευνήσουμε τη φαντασία μας και να συνδεθούμε με το βαθύτερο εαυτό μας. Ωστόσο, θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τις παρορμητικές αποφάσεις και να διαχειριστούμε τις εσωτερικές συγκρούσεις.



Συνεντεύξεις

© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 5000 455 από σταθερό είναι 0,79€/1' και από κινητό 0,82€/1''**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV ∞
Κλήση 8755000455