Τα δυνατά σημεία των ζωδίων στο κρεβάτι: τι σας ερεθίζει σε κάθε ζώδιο

Oroskopos.tv


Τα δυνατά σημεία των ζωδίων στο κρεβάτι: τι σας ερεθίζει σε κάθε ζώδιο

Όσοι έχουν κάποια γνώση της αστρολογίας, γνωρίζουν ότι κάθε ζώδιο διαθέτει συγκεκριμένα δυνατά και αδύναμα σημεία. Είτε πρόκειται για την επαγγελματική ζωή, τις φιλίες ή τις ερωτικές σχέσεις, κάθε ζώδιο χαρακτηρίζεται από συγκεκριμένα γνωρίσματα. Παράλληλα, υπάρχουν και κάποιες ιδιότητες που σχετίζονται με τις επιδόσεις τους στο κρεβάτι

Είναι σαφές ότι δεν καθορίζεται μόνο από το ζώδιο το πόσο καλός θα είναι κάποιος στο σεξ, ωστόσο τα χαρακτηριστικά του ζωδίου του σίγουρα επηρεάζουν την εμπειρία.

Κριός

 Ως το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, ο Κριός έχει φυσική τάση να ηγείται και να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες. Στην ερωτική του ζωή, είναι επιθετικός και τολμηρός, έτοιμος για αυθόρμητες περιπέτειες οπουδήποτε. Οι γυναίκες Κριοί, ειδικά, είναι ξεκάθαρες και ξέρουν τι θέλουν, ενώ σπάνια θα κουραστούν εύκολα.

Ταύρος

Οι Ταύροι απολαμβάνουν τις αισθητηριακές εμπειρίες στην ερωτική επαφή. Ειδικεύονται στο πώς αγγίζουν, μυρίζουν και γεύονται, δημιουργώντας μια ρομαντική ατμόσφαιρα που εκφράζει τον αισθησιασμό τους. Το μεγάλο τους πλεονέκτημα είναι ότι επιθυμούν εξίσου να δίνουν και να λαμβάνουν ευχαρίστηση.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι, κυβερνώμενοι από τον Ερμή, τον πλανήτη της επικοινωνίας, είναι άριστοι σε δραστηριότητες όπως το τηλεφωνικό σεξ και το role playing. Αν κάποιος είναι φλύαρος στο κρεβάτι, αυτός θα είναι ένας Δίδυμος. Λατρεύουν τα σεξουαλικά παιχνίδια και γκάτζετ, που τους βοηθούν να διατηρήσουν την ενέργεια και τον ενθουσιασμό, αλλά προσέξτε, καθώς μπορούν να ξενερώσουν εύκολα.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι ειδικοί στα φιλιά και στις τρυφερές προσεγγίσεις, με ένα διακριτικό άγγιγμα που μπορεί να εξελιχθεί σε παθιασμένη συνεύρεση. Συντονίζονται πλήρως με τα συναισθήματά τους, και η ερωτική τους επαφή είναι συνήθως μια βαθιά συναισθηματική εμπειρία.

Λέων

Οι Λέοντες είναι γεννημένοι για να αναλαμβάνουν τον έλεγχο και να δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα. Βλέπουν το σεξ ως μια παράσταση, προσπαθώντας να ευχαριστήσουν τον σύντροφό τους όσο περισσότερο μπορούν. Λατρεύουν την κολακεία και την ενθάρρυνση, και όσο περισσότερο τους ενισχύετε την αυτοπεποίθηση, τόσο καλύτερη θα είναι η εμπειρία.

Παρθένος

 Οι Παρθένοι αντιλαμβάνονται την σημασία του σεξ, αλλά συχνά δυσκολεύονται να χαλαρώσουν. Ωστόσο, όταν κάποιος κερδίσει την εμπιστοσύνη τους, θα ανταμειφθεί με μια σχεδόν τέλεια εμπειρία, καθώς οι Παρθένοι είναι εξαιρετικοί σε ό,τι κάνουν, και ο σύντροφός τους σπάνια θα μείνει απογοητευμένος.

Ζυγός

Οι Ζυγοί, όπως και οι Ταύροι, κυβερνώνται από την Αφροδίτη, και είναι από τη φύση τους αισθησιακοί. Είναι δημιουργικοί στο σεξ και προσπαθούν πάντα να κάνουν τον σύντροφό τους να νιώθει καλά. Είναι ευγενικοί και ανοιχτόμυαλοι, και τους αρέσει να υπάρχει ποικιλία στις ερωτικές τους εμπειρίες.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι ειδήμονες στην τέχνη του ερωτισμού. Είναι γνωστοί για το πάθος και τη δυναμική τους, και φημίζονται ως το πιο σεξουαλικό ζώδιο. Μπορούν να είναι ταυτόχρονα τρυφεροί και έντονοι, αφήνοντας ανεξίτηλη εντύπωση σε όποιον μοιραστεί μαζί τους την κρεβατοκάμαρα.

Τοξότης

Ως ζώδιο της φωτιάς, ο Τοξότης είναι τολμηρός και περιπετειώδης, έτοιμος να δοκιμάσει νέες εμπειρίες. Μπορεί να βαρεθεί εύκολα, αλλά αυτό τον κάνει πρόθυμο να δοκιμάσει κάθε στάση και χώρο για να κρατήσει το ενδιαφέρον του ζωντανό.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι γνωστοί για την αντοχή και την επιμονή τους, όχι μόνο στην εργασία αλλά και στην ερωτική τους ζωή. Παρά τη συντηρητική φύση τους, στο κρεβάτι μπορούν να εκπλήξουν με την ένταση και την αποφασιστικότητά τους, παίρνοντας τον έλεγχο της κατάστασης.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι είναι εκκεντρικοί και ανοιχτόμυαλοι και διατηρούν αυτή την προσέγγιση και στην ερωτική τους ζωή. Για αυτούς, η πνευματική σύνδεση είναι εξίσου σημαντική με τη σωματική, και μόλις την επιτύχουν, είναι εξαιρετικοί στα προκαταρκτικά και στο κομμάτι της τρυφερότητας.

Ιχθύες

Το σεξ με έναν Ιχθύ είναι μια πνευματική, αισθησιακή και συναισθηματική εμπειρία. Αγαπούν τις φαντασιώσεις και κάνουν τον σύντροφό τους να νιώθει άνετα. Συχνά έχουν ιδιαίτερα φετίχ, όπως η λατρεία για τα πόδια, αλλά είναι πάντα διακριτικοί και προσεκτικοί, εμπνέοντας τον σύντροφό τους να εξερευνήσει νέες εμπειρίες μαζί τους.



Συνεντεύξεις

© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 5000 455 από σταθερό είναι 0,79€/1' και από κινητό 0,82€/1''**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV ∞
Κλήση 8755000455