Ζώδια Μοναχικοί λύκοι: Γιατί κάποια ζώδια προτιμούν να είναι single;

Oroskopos.tv


Ζώδια Μοναχικοί λύκοι: Γιατί κάποια ζώδια προτιμούν να είναι single;

Γιατί ο Τοξότης, ο Κριός και ο Παρθένος δυσκολεύονται να δεσμευτούν; Προτιμούν την ελευθερία από την αγάπη;

 

Μερικά ζώδια φαίνεται να έχουν μεγαλύτερη τάση να παραμένουν single, είτε επειδή προτιμούν έναν ελεύθερο τρόπο ζωής, είτε επειδή δυσκολεύονται να βρουν έναν σύντροφο που να ταιριάζει απόλυτα με τις προσδοκίες τους. Παρόλο που αυτά τα ζώδια μπορεί να είναι κοινωνικά και να απολαμβάνουν τη ζωή με τους φίλους τους, οι σχέσεις τους συχνά δεν κρατάνε και καταλήγουν να παραμένουν μόνοι.

Σύμφωνα με τους αστρολόγους, αυτή η τάση να μένουν single είναι πιθανό να
συνδέεται με το ζώδιό τους. Ζώδια όπως ο Τοξότης, ο Κριός και ο Παρθένος είναι πιο πιθανό να παραμένουν μόνοι και να δυσκολευτούν να βρουν το ιδανικό τους ταίρι.

Τοξότης

Ο Τοξότης λατρεύει την περιπέτεια και αναζητά συνεχώς νέες εμπειρίες. Δεν διαθέτει την υπομονή που απαιτείται για να ξεπεράσει τις δυσκολίες που συχνά προκύπτουν στις μακροχρόνιες σχέσεις. Για τον Τοξότη, η ζωή είναι πολύ σύντομη για να σπαταλάει χρόνο σε προβληματικές σχέσεις, γι’ αυτό και συχνά τον βρίσκουμε χωρισμένο. Η μόνη περίπτωση να παραμείνει σε μια σχέση είναι αν βρει έναν σύντροφο που μοιράζεται το πάθος του για νέες εμπειρίες και είναι πρόθυμος να διατηρήσει την ελευθερία τους. Σε αυτή την περίπτωση, η σχέση τους μπορεί να διαρκέσει για πάντα.

Κριός

Ο Κριός είναι ένα ζώδιο με έντονο ανεξάρτητο πνεύμα, το οποίο μπορεί να τον κάνει επιφυλακτικό απέναντι στους συντρόφους του. Προτιμά να στηρίζεται μόνο στον εαυτό του και να μη ζητά βοήθεια, ακόμα και στις δύσκολες καταστάσεις. Η ισχυρή αίσθηση του “εγώ” που έχει, κάνει δύσκολη την προσαρμογή σε μια σχέση, γι’ αυτό και συχνά μένει μόνος. Παρόλο που έχει γοητεία, ενέργεια και αυτοπεποίθηση, κάτι που τον καθιστά δημοφιλή στις καρδιές πολλών, πρέπει να καταφέρει να βάλει τον εγωισμό του στην άκρη και να δουλέψει για το καλό της σχέσης.

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι γνωστός για την υπερβολικά αναλυτική και τελειομανή φύση του. Προσεγγίζει τη ζωή με λογική και όχι με συναίσθημα. Αυτό το ζώδιο τείνει να αναλύει τα πάντα, ακόμα και τις στατιστικές για τα διαζύγια και τις μακροχρόνιες σχέσεις, γεγονός που σκοτώνει τον ρομαντισμό. Εξαιτίας αυτών των σκέψεων, ο Παρθένος μπορεί να αποφασίσει ότι είναι καλύτερα να μείνει single παρά να επενδύσει σε μια σχέση, ακόμη και αν μέσα του επιθυμεί την αγάπη.

 



Συνεντεύξεις

© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 5000 455 από σταθερό είναι 0,79€/1' και από κινητό 0,82€/1''**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV ∞
Κλήση 8755000455