Ταρώ: Γιατί τα χρειάζεσαι

Oroskopos.tv


Ταρώ

Η ερμηνεία της τράπουλας ταρώ είναι μια τεχνική που μπορεί να σου φανεί χρήσιμη σε όλους τους τομείς της ζωής σου.

Ξεκίνησε τον 15ο αιώνα και παρόλο που στην αρχή χρησίμευε μόνο για παιχνίδι, όπως η κλασική τράπουλα, σιγά σιγά εξελίχθηκε σε ένα πολύ δυνατό εργαλείο πνευματικής καθοδήγησης και προσωπικής ανάπτυξης. Τα σύμβολα λειτουργούν ως πύλες του υποσυνείδητου, ξυπνούν το ένστικτο και σε οδηγούν στο ταξίδι ανακάλυψης του εαυτού σου.

Κάθε κάρτα έχει μοναδικό συμβολισμό, νόημα και οι ερμηνείες δίνουν σημαντικές κατευθύνσεις για τις αποφάσεις σου. Ο Τρελός συμβολίζει τα καινούρια ξεκινήματα, ο Μάγος την προσωπική ανάπτυξη, η Μεγάλη Ιέρεια το ένστικτο και την προσωπική σοφία. Εκεί κοντά βρίσκεται ο Αυτοκράτορας που συμβολίζει την σταθερότητα και η Αυτοκράτειρα που σε καλεί να γίνεις λίγο πιο δημιουργικός. Ο Ιεροφάντης κρατά τα σκήπτρα της πνευματικότητας, ενώ οι Εραστές τονίζουν την αρμονία των αντιθέτων. Το Άρμα σε πάει στην πρόοδο, παρέα με τη Δύναμη που σου δίνει –τι άλλο;– το κουράγιο να βρεις τον δρόμο σου. Ο Ερημίτης έρχεται να σε κάνει να ψάξεις την εσωτερική σου δύναμη μακριά από τον θόρυβο του κόσμου, ο Τροχός της Τύχης φανερώνει τους κύκλους της ζωής και η Δικαιοσύνη είναι το κλειδί της ισορροπίας. Ο Κρεμασμένος σου αλλάζει τον τρόπο που σκέφτεσαι, ενώ ο Θάνατος είναι από τα πιο όμορφα χαρτιά καθώς συμβολίζει την αναγέννηση. Η Εγκράτεια είναι μια άλλη όψη της αρμονίας κι εκεί κοντά ο Διάβολος φανερώνει τους πειρασμούς και τις ψευδαισθήσεις. Ο Πύργος αναπαριστά τις απρόσμενες αλλαγές και την απελευθέρωση, με το Αστέρι να συμβολίζει την ελπίδα και την έμπνευση. Το Φεγγάρι φωτίζει το ένστικτο και το υποσυνείδητο κι ο Ήλιος τη χαρά, τη ζωτικότητα και την αισιοδοξία. Η Δικαιοσύνη είναι μια ευκαιρία να κρίνουμε καλύτερα τους εαυτούς μας, μέχρι να έρθει ο Κόσμος να μας δώσει πληρότητα.

Γνωρίζοντας τα παραπάνω, μπορείς να καταλάβεις σε βάθος όσα θα σου πουν οι συνεργάτες μας στο 875 5000 455 και να κάνεις τα ταρώ σύμμαχό σου.



Συνεντεύξεις

© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 5000 455 από σταθερό είναι 0,79€/1' και από κινητό 0,82€/1''**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV ∞
Κλήση 8755000455